Kutahya'nın Tavşanlı ilcesi Durak Mahalle Muhtarlığı tarafından organize edilen ihtiyac sahiplerine yonelik yardım faaliyetleri buyuk takdir topluyor.
Yaklaşık 5 bin 500 nufuslu mahallelerinde surdurulen yardım faaliyetlerinden soz eden Muhtar Fatih Abaş," Hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla pandemi surecinde işsiz kalan ailelere 500 ile 1000 TL arasında nakdi yardım yapıyoruz. İhtiyac sahibi toplam 46 oğrencimize burs veriyoruz. İhtiyac sahibi ailelere erzak dağıtımını yıl boyunca surduruyor, komuru olmayan ailelere komur yardımı yapıyoruz. Ramazan ve Kurban bayramlarında maddi durumu iyi olmayan ailelere 4 kilo kasap fişi veriyoruz. Bazı hastalarımızın Sosyal Sigortalar Kurumunun karşılamadığı ilacların parasını oduyoruz. Son olarak 25 ilkokul oğrencimize tablet bilgisayar desteğinde bulunduk. Pandemiden once ucretsiz Matematik Turkce ve İngilizce kursları actık. Derece yapan oğrencilerimiz oldu. Pandemiden sonra devam edeceğiz inşallah. Tum bu hayır faaliyetlerinde biz muhtarlık olarak kopru vazifesi goruyoruz. Hayırseverlerimizden Allah razı olsun" dedi. - KUTAHYA