Milliyetci Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahceli, "Cok mujdeli bir konuşma oldu. Zillet ittifakının cumhurbaşkanı adayının Kemal Kılıcdaroğlu olduğu anlaşıldı" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıcdaroğlu, TBMM Genel Kurulundaki 2021 yılı butce goruşmelerinde konuştu. Kılıcdaroğlu'nun konuşmasından sonra gazetecilerin sorularını cevaplayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahceli, "Cok mujdeli bir konuşma oldu. Zillet ittifakının cumhurbaşkanı adayının Kemal Kılıcdaroğlu olduğu anlaşıldı" dedi.
[h=3]"SAYIN KILICDAROĞLU BU DEFA CUMHURBAŞKANI ADAYI"[/h]İYİ Partili Aytun Cıray ise, Kılıcdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı sinyali vermesiyle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı acıklamada, "Konuşmanın coşkusuna baktığımızda Sayın Kılıcdaroğlu bu defa Cumhurbaşkanı adayı" dedi.
[h=3]KILICDAROĞLU ADAYLIK SİNYALİ VERDİ[/h]CHP Genel Başkanı Kemal Kılıcdaroğlu, TBMM Genel Kurulu'nda 2021 Yılı Merkezi Yonetim Butce Kanunu Teklifi ile 2019 Yılı Merkezi Yonetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi uzerinde konuştu. Konuşmasının buyuk bir bolumunde iktidarı eleştiren CHP lideri, Kendisine "Aday ol" diyen AK Parti milletvekillerine, "Benim aday olup olmayacağımı size kim soyledi?" karşılığını verdi. Kılıcdaroğlu'nun bu ifadesi, CHP sıraları tarafından ayakta alkışlandı.