CANLI YAYINA BAĞLANDI
Antalya Buyukşehir Belediye Başkanı Muhittin Bocek, akşam saatlerinde Antalya'nın yerel bir televizyon kanalına video konferans yontemiyle canlı bağlandı. Hastalığı atlattığı icin cok mutlu olduğunu belirten Bocek, "Oncelikle butun vatandaşlarıma, dua eden, katkı koyan, devlet buyuklerimize, Sağlık Bakanımıza, Cumhurbaşkanımıza, genel başkanlarıma ve tum dostlarıma cok teşekkur ediyorum. 16 Ağustos'ta hastaneye girişimiz yapılmıştı, 109 gun olmuştu. Bu vesileyle butun vatandaşlarımıza sağlık diliyorum. Akdeniz Universitemizin Rektoru başta olmak uzere, kahraman doktorları ve tum calışanlarına minnettarım. O kadar mutluyum ki, boyle bir yaşam mucadelesi verdim. Katkısı gecen, ismini sayamadığım herkese cok teşekkur ediyorum" dedi.Vatandaşlara kurallara uymaları yonunde tavsiyede bulunan Bocek, "Oncelikle tum vatandaşlarıma kurallara uymalarını tavsiye ediyorum. Bu sureci birlikte atlatacağız, biz birlikte gucluyuz. Hep birlikte Antalyamız icin calışmalarımıza devam edeceğiz. Vatandaşlarımız biraz sabırlı olsun. Herkese sağlıklı gunler diliyorum, herkesi seviyorum" diye konuştu.
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Semih ERSOZLER