ERZURUM'da eski eşi Raci Arslan (43) tarafından oldurulen Gulcin Karabıyık (50), kızları Cansu Arslan (17) ve Burcin Arslan'ın (24) cenazeleri, yakınlarına teslim edildi. Mezarlık Mudurluğu'ne goturulen anne ve kızların defin işlemi cezaevindeki cocukları Anıl Arslan'ın (18) izninin gecikmesi nedeniyle salı gunune ertelendi.
?Olay, dun oğle saatlerinde, merkez Yakutiye ilcesi Kurtuluş Mahallesi'nde meydana geldi. Polis merkezine gelen ihbar uzerine olay yerine giden ekipler, Gulcin Karabıyık ile kızları Cansu Arslan ve Burcin Arslan'ın tabancayla vurulmuş, hareketsiz halde yerde yattığını gordu. Yapılan kontrolde anne Gulcin Karabıyık ile kızı Cansu Arslan'nın hayatını kaybettiği, Burcin Arslan'ın ise yaralandığı tespit edildi. Tedavisi icin hastaneye kaldırılan Burcin Arslan, doktorların tum cabasına rağmen yaşamını yitirdi.
KATİL ZANLISI EŞ, ETKİSİZ HALE GETİRİLDİEski eşi ve kızlarını olduren, olaydan sonra aracına binerek kacan Raci Arslan, Golbaşı semtinde yakalandı. Aracından indikten sonra silahını başına dayayarak yuruyen zanlının peşinden giden cok sayıda polis, cevrede geniş guvenlik onlemi aldı. Polisin tum cabasına rağmen teslim olmayan Raci Arslan, ozel harekat polislerince sağ el ve karın boşluğundan vurularak yakalandı. Raci Arslan, olay yerine gelen sağlık gorevlilerince Ataturk Universitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Eski eşi ve 2 kızını olduren zanlının ameliyat edildiği ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından anne ve kızlarının cenazeleri bugun oğlen saatlerinde yakınlarına teslim edildi. Cenazeler guvenlik tedbiri altında tek cenaze aracıyla Erzurum Buyukşehir Belediyesi Mezarlık Mudurluğune goturuldu. Anne ve kızlarının cenazeleri tek tek gasilhaneye alındı. Babalarının saldırısından evde olmadıkları icin kurtulan Ferdi Arslan (14) ile Emre Can Arslan (16) anne ve ablalarının cenazelerini taşıdı. 'BICAK ZORUYLA EVE GİRİP CIKIYORDU'Kız kardeşi ve yeğenlerinin olumuyle buyuk bir uzuntu yaşayan ağabeyi Suat Karabıyık, "Biz 4 kardeştik. Gulcin bizim tek kızımızdı. Benim dert ortağımdı. O benim anam, bacım, kardeşimdi. O benim her şeyimdi. Onlar boşanmışlardı ama bıcak zoruyla, şiddetle eve girip cıkıyordu. Yureğimiz yanıyor, Allah kimseye boyle acı gostermesin" diye konuştu. 'TABANCAYA SUSTURUCU TAKMIŞ'Gulcin Karabıyık'ın komşularından İhsan Aksakallı ise "Ben silah seslerini duymadım. Sanırım tabancaya susturucu takmış. Kendisiyle samimiyetim yoktu, aracıyla beni iki kere hastaneye goturdu. Ben bir kotuluğunu gormedim. Onlar 6'ncı katta oturuyordu. Duyunca cok uzulduk, olacak bir iş değil" dedi.CENAZELERİN DEFİN İŞLEMİ YARINA KALDIBuyukşehir Belediyesi Mezarlık Mudurluğu'nde yıkanarak hazırlanan cenazeler icin ailenin cezaevinde olduğu oğrenilen oğulları Anıl'ın gelmesi beklendi. Anıl'ın cenaze torenine katılması icin işlemlerin geciktiği bu nedenle defin işlemlerinin yarın oğlene ertelendiği oğrenildi.