KORONAVİRUS tedavisi sonrası akciğerlerinde oluşan hasar nedeniyle 64 gun yoğun bakımda kalan ve 108 gunluk tedavisinin ardından taburcu edilen Antalya Buyukşehir Belediye Başkanı Muhittin Bocek, kendisini tedavi eden doktorlarla cep telefonu uzerinden goruntulu goruşme yaparak, teşekkurlerini iletti. Başkan Bocek, AU Rektor Yardımcısı Prof. Dr. Murat Turhan ile Goğus Hastalıkları Anabilim Dalı Oğretim Uyesi Prof. Dr. Omer Ozbudak'a, "Hakkınızı nasıl oderim bilmiyorum vallahi" dedi.
Antalya Buyukşehir Belediye Başkanı Muhittin Bocek, 17 Ağustos'ta koronavirus nedeniyle tedaviye alındı. Sağlık durumu ağırlaşınca 7 Eylul'de alındığı yoğun bakımda 64 gun kalan Başkan Bocek, 9 Kasım'da normal servise cıkarıldı. Başkan Bocek, 108 gunun sonunda Akdeniz Universitesi Hastanesi'nden taburcu oldu.
'HAKKINIZI NASIL ODERİM BİLMİYORUM'Evinde dinlenen Başkan Bocek, kendisini tedavi eden doktorlarla cep telefonu uzerinden goruntulu goruşme gercekleştirdi. Başkan Muhittin Bocek, ekibin başındaki isim olan AU Rektor Yardımcısı Prof. Dr. Murat Turhan ile Goğus Hastalıkları Anabilim Dalı Oğretim Uyesi Prof. Dr. Omer Ozbudak ile goruştu. "Başkanım nasılsınız?" diyerek Bocek'e once hatır soran Prof. Dr. Murat Turhan, AU Rektoru Prof. Dr. Ozlenen Ozkan'ın da selamını iletti. Başkan Muhittin Bocek ise Rektor Prof. Dr. Ozkan'a kendisinin de selamının iletilmesini isteyerek, "Hakkınızı nasıl oderim bilmiyorum vallahi" dedikten sonra Turhan, "Siz odediniz. Biz şimdi sizi boyle gorduk ya, ne mutlu bize" diyerek karşılık verdi.'GURUR DUYUYORDUM, BİZİ YOLDA BIRAKMADI'Prof. Dr. Turhan'a tekrar teşekkur eden Başkan Bocek, "Rektorumuzun ve sizin şahsınızda tum universitemizin kahraman doktorları, calışanları, hemşirelerimiz, yardımcı arkadaşlarım, emeği gecen herkese, belki isimlerini sayamadığım Murat hocam olsun, Cengiz hocam olsun hepsi, Omer Ozbudak hocam olsun isimlerini belki eksik sayarsam onlar da haklarını helal etsinler. Gercekten de beni duaları ve destekleri ile Akdeniz Universitesi'nden taburcu eden herkese cok teşekkur ediyorum. Tabi devlet buyuklerimize de teşekkur ediyorum. Gercekten hep gurur duyduğum Akdeniz Universitemiz bizi yolda bırakmadı" dedi.Rektor Yardımcısı Murat Turhan'ın "Murat Yılmaz hocamız Covid-19 hastalarına bakarken bir riske girdi. Birkac gun izolasyonda kalacak. Onu dinlendireceğiz" sozlerine Başkan Bocek de "Kıyamam dinlensin ha" diyerek yanıt verdi.'YARIN İŞİMİN BAŞINDA OLACAĞIM'Goğus Hastalıkları Anabilim Dalı Oğretim Uyesi Prof. Dr. Omer Ozbudak ile de goruşen Başkan Muhittin Bocek, Ozbudak'ın "Başkanım sizi iyi gordum. Eve cıkmak cok yaramış size. Cok iyi gordum sizi. Maşallah" şeklindeki sozlerine, "Taburcu olduk ve yarın da Allah'ın izniyle işimizin başında olacağız. Sizleri cok seviyorum" dedi.