CORUM'da, polis ekipleri tarafından gercekleştirilen koronavirus denetiminde sigara icerken yakalanan bir kişi, goruntu ceken basın mensuplarına "Cekmeyin bugun tek bir dal sigara ictim" diyerek, cıkıştı.
Corum Emniyet Mudurluğu ekipleri, kent genelinde koronavirus denetimi yaptı. Gazi Caddesi ve Hurriyet Meydanı'nda gercekleştirilen denetimde sosyal mesafe ve maske kontrolu yapıldı. Sigara icme kısıtlamasına uyulup uyulmadığı denetlendi.

Denetim sırasında, sigara yasağına uymadığı ve maskesini uygun takmadığı icin durdurulan Savaş T., "Herkes iciyordu. İnsanları gorunce ben de bir sigara icmek istedim. Onda da yakalandım. Vallahi başıma bugune kadar boyle bir şey gelmemişti. Şurada soluklanmak icin oturup bir sigara icmek istemiştim" dedi. Polis, Savaş T.'ye "Beyefendi siz kimliğinizi verin, daha once uyarı almış mısınız bir bakalım, hem soluklanırken de sigara icilmez" diye yanıt verdi.Polisi gorunce sigarasını yere atan bir kişi de "Bugun bir tek sigara ictim. Vallahi başka hic icmedim" dedi. Gazetecilere de "Hey siz ne ayaksınız? Cekmeyin bugun tek bir dal sigara ictim" dedi.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Yusuf CINAR