Antalya Buyukşehir Belediyesi'nin 2020 yılının Aralık ayı meclis toplantısı duzenlendi. Toplantıda konuşan Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu, "Başkanımız Muhittin Bocek'in size selamı var. İnşallah yakında kendisi aramıza donecek. Aramıza doneceği gunu sabırsızlıkla bekliyoruz" dedi.
Buyukşehir Belediyesi'nin Aralık ayı meclis toplantısı, Vekil Mehmet Hacıarifoğlu başkanlığında gercekleştirildi. Yoklama ve acılışın ardından başlayan mecliste, belediyenin kasım ayında aldığı kararlara ait ozetler okundu. Mecliste, 122 madde goruşuldu.
"Yaşam enerjisiyle gorevine donecek"
CHP Grup Sozcusu Deniz Filiz, hastaneden taburcu olan Buyukşehir Belediye Başkanı Muhittin Bocek'in sağlık durumuna değinerek, "Muhittin Bocek'in hayatla mucadelesini başarıyla kazandığı mutluluğunu şahsım ve partim adına paylaşmak istiyorum. Sevenlerinin ve Antalyalıların dualarıyla cok şukur bugunleri de gorduk. Başkanımın en kısa surede yaşam enerjisiyle goreve doneceğinin mujdesini sizlere iletmek istiyorum" dedi.
Muhittin Bocek'in gosterdiği hedefler doğrultusunda belediyenin hizmet goturduğunu ifade eden Filiz, yapılan calışmaları ozetledi.
AK Parti Grup Sozcusu Ali Cetin, Muhittin Bocek'e acil şifalar dileyerek, pandemi ile mucadeleye değindi. Cetin, ulke gundemini de ele alarak, şehitlere Allah'tan rahmet diledi, Azerbaycan'a da tebriklerini iletti.
MHP Grup Sozcusu Selcuk Senirli, "Grup sozcusu arkadaşlarımın iyi dileklerini katılıyorum. Resmi acıklamalara gore Antalya hastalığın en hızlı yayıldığı şehirler arasında. Devletimizin luzum gorduğu yasaklara uymaya calışalım. Muhittin Bocek'in taburcu olup, evine donmesine cok mutlu olduk" diye konuştu.
Aynı zamanda Senirli, "Turk milletinin goz bebeği Turk ordusuna hakaret etmek cezalandırılmalıdır" dedi.
İyi Parti Grup Sozcusu Erturk Yazar, "2020 yılı son meclis toplantısında alacağımız kararların tum milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Başkanımızın sağlığına kavuşmuş olması bizi de cok mutlu ettik. 'Antalya'ya hizmet etme zamanı' diyoruz. Korona virusten hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, tedavisi surenlere acil şifalar diliyoruz" ifadelerini kullandı.
DSP Parti Grup Sozcusu Hasan Ali Acar'da, alınan kararların Antalyalılara hayırlı olması temennisinde bulunarak, Başkan Muhittin Bocek'e gecmiş olsun dileklerini sundu. Acar, onemli gun ve haftalara yonelik konuşmasını da surdurdu.
Saadet Partisi Grup Sozcusu Mehmet Manavoğlu ise 2020 yılının dunya ve Turkiye genelinde olumsuzluklarla gectiğini ifade ederek, "Pandemi ile mucadele etmeye devam ediyoruz. Antalya'ya sevdalı Muhittin Bocek başkanımız da bu hastalığa yakalandı. Sağlığına kavuşarak, tum Antalyalıları sevince boğdu. Başkanımızın en kısa surede gorevinin başına donmesini temenni ediyoruz" dedi.
"Muhittin Bocek'in sizlere selamı var"
Soz alan Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu da, "Muhittin Bocek başkanımız icin gecmiş olsun dileklerini ileten butun arkadaşlarımıza teşekkur ediyorum. Ben başkanımızla zaman zaman telefonla goruşup bilgi alışverişinde bulunuyorum. Toplantı oncesinde yine goruştum. Kendisinin size selamı var. İnşallah yakında kendisi aramıza donecek. Aramıza doneceği gunu sabırsızlıkla bekliyoruz" ifadelerini kullandı.
Maddelerin toplu oylanmasının ardından devam meclisinin, 11 Aralık Cuma gunu goruşulmesine karar verildi. - ANTALYA