Karabuk'te bir sitenin bahcesindeki otomobile sprey boya ile zarar veren 3 kişi, guvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, merkeze bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan bir sitenin bahcesinde meydana geldi. Bir GSM operatorunun cağrı merkezinde muşteri temsilcisi olarak gorev yapan Huseyin Metin (28), sabah saatlerinde yanına geldiği otomobilinin sol kapılarına sprey boya ile zarar verildiğini gorunce şaşkınlık yaşadı. Neye uğradığını şaşıran Cetin, sitenin guvenlik kamera kayıtlarını inceledi. 3 kişinin sprey boya ile aracına zarar verdiğini goren Cetin, goruntulerle birlikte polis merkezine giderek şikayetci oldu.

Huseyin Metin, "Sol taraf onden arkaya doğru boya icerisinde. İlk gorduğumde şok oldum. Bir tanesi on tarafı boyuyor. Birini gozcu yapmışlar, ikinci kişi de arka kapıyı boyuyor. Polisle paylaştım bu goruntuleri. Bakalım ne cıkacak? En kısa surede bu olayın aydınlatılmasını istiyorum. Eşim de yeni hamile. Endişe ediyoruz" dedi.
Kayıtlarda gece yarısı sitenin bahcesine 3 kişinin girdiği ve kapşonlu kişinin etrafı gozlediği goruluyor. Bir kişi yuruyerek yanından gecerken, diğer kişi de arkasını donerek otomobile sprey boya ile zarar veriyor. 3 kişi daha sonra gecenin karanlığında gozden kayboluyor. - KARABUK
Kaynak: İhlas Haber Ajansı