Kocaeli'nin İzmit ilcesinde D100 karayolunda denetim yapan polis ekiplerini gorunce ceza yememek icin ters yonde kacmaya calışan vatandaş, polis ekipleri durumu fark edince yakalandı. Vatandaşa sokağa cıkma kısıtlaması ihlali ve ters yonde ilerlediği icin toplam 4 bin 378 TL para cezası kesildi.
Olay, İzmit ilcesi D100 karayolu Serdar Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere gore, sokağa cıkma kısıtlaması nedeniyle denetim yapan polis ekipleri, bir kamyonetin kendilerini gorunce ters yonde ilerleyerek yan yola cıktığını fark etti. Polis memurlarından birisi koşarak kamyonetin uzaklaştığı yone gitti. Kamyonette bulunan Hasan M., denetim noktasına getirildi. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerde Hasan M.'nin sokağa cıkma kısıtlamasını ihlal ettiği belirlendi. Hasan M.'ye sokağa cıkma kısıtlamasını ihlal ettiği icin 3 bin 150 TL, kacmak isterken aracı ile ters yonde ilerlemesi sebebiyle ise bin 228 TL para cezası kesildi.

"Evime gidiyordum, yakalandım"
Basın mensuplarının "Neden dışarı cıktınız?" sorusuna yanıt veren Hasan M., evine gitmek isterken yakalandığını soyleyerek, "Rahatsızdım, ağabeyimin evinde kalıyordum. Şimdi evime gidiyordum, yakalandım" dedi. - KOCAELİ
Kaynak: İhlas Haber Ajansı