Erzurum'da cezaevinden yeni cıkan şahıs, boşandığı eşi ve iki kızını silahla vurarak oldurdu. Anne ve kızlarının cenazeleri otopsi icin Adli Tıpa goturulurken, oldurulen kadının yakınları fenalık gecirdi.
Olay, Hilalkent Mahallesi Ozbağ Siteleri'nde meydana geldi. Cezaevinden yeni cıktığı belirtilen Raci A., cocuklarını gormek icin boşandığı eşi Gulcin Karabıyık'ın evine geldi. Bilinmeyen bir nedenden dolayı aralarında tartışma cıkması uzerine Raci A., eski eşini ve kızları Burcin ile Cansu'yu yanında getirdiği silahla vurarak oldurdu. O sırada ekmek almaya giden Raci A.'nın iki oğlu Emre Can ve Ferdi A. eve geldiklerinde anne ve kız kardeşlerinin cesetleri ile karşılaştı. Babalarının silahla kactığını goren iki cocuk durumu polise bildirdi. Silahla cadde ortasında intihara kalkışan zanlı, sağa sola ateş acmaya başladı. Ozel Harekat Polisi tarafından zanlı elinden vurularak etkisiz hale getirildi. Anne ve kızlarının cenazesi olay yerine gelen olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı ilk incelemenin ardından otopsi yapılmak uzere ambulansla Erzurum Adli Tıp Kurumuna goturuldu. Evden cenazelerin cıkarıldığını goren Gulcin Karabıyık'ın yakınları olay yerinde fenalık gecirdi.
Oldurulen kadının kocasının kardeşinin kızı olduğunu belirten Naime Akyar, "Golbaşından tanıdığımız biri aradı. Hilalkent'te kavga var mı dedi. Kocası Raci isminde biri kızları ile karısını oldurmuş dedi. Nasıl Raci ismini duyduysam gorumcemin kızının kocası dedim. Cıktık geldik, neden oldu bilmiyoruz. Oğulları da evdeymiş" diye konuştu.
Oldurulen Gulcin Karabıyık'ın bir yakını ise, "Devlet duy sesimi kadınlarımız oluyor. Televizyonda gorup ağlıyordum. Bu da benim gorumcem. Kocası yuzunden gidip gelmezdik. Babası koruyordu onu" dedi.
Yapılan ilk otopsi raporuna gore Gulcin Karabıyık'ın sırtına 2 mermi, Cansu A.'nın sırtına 3 mermi, Burcin A.'nın sağ goğus altına bir mermi darbesiyle olduğu belirtildi. - ERZURUM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı