TFF 1. Lig'de Akhisarspor'u sahasında 2-0 yenen Adana Demirspor'da teknik direktor Umit Ozat, "Gecen sene bu takım ilk yarıyı 24 puanla kapatmış, bu sene 11 macta 21 puandayız. Bir eksik macımız var, kazanırsak gecen senenin ilk yarısının puanını yakalayacağız. İyi işler yapmaya calışıyoruz." dedi.
Ozat, macın ardından duzenlenen basın toplantısında, galibiyet nedeniyle oyuncularını kutladığını soyledi.

Ankara Keciorengucu macından sonra demoralize olduklarını anımsatan Ozat, şunları kaydetti:
"Bu mactan sonra bana gore cok iyi donuş yaptılar. Oyuncularımı bu nedenle tebrik ediyorum. Biz antrenoruz, bir takımda en cok antrenor kazanmak ister. Futbolcu antremanını yapıyor evine gidiyor. İşler kotu gittiğinde 25 futbolcu gonderilmiyor, maalesef antrenor gonderiliyor. Dolayısıyla oyuncudan daha cok biz kazanmak isteriz. Ancak zaman zaman birlik olamadığımızı goruyorum. Birlik olmamız gerektiğini duşunuyorum. 3-4 aydır buradayım, susayım diyorum. Ama bizler de insanız. Gecen sene bu takım ilk yarıyı 24 puanla kapatmış, bu sene 11 macta 21 puandayız. Bir eksik macımız var, kazanırsak gecen senenin ilk yarısının puanını yakalayacağız. İyi işler yapmaya calışıyoruz. Ben buraya başkanımız ve Metin abinin bir lafıyla geldim, bir lafıyla da giderim hic problem yok. Ama işimize duyduğumuz saygı ve kulube verdiğimiz emek boyle davranılmayı hak etmiyor. Kotu gittiğinde eleştiriyorsunuz, iyi yaptığınızda değerini verin."
Ercan Kahyaoğlu: "Duzeltmek icin caba sarf ettik"
Akhisarspor Teknik Sorumlusu Ercan Kahyaoğlu da ilk yarı istediklerini iyi uyguladıklarını belirterek, şunları soyledi:
"Oyun başlangıcından devreye kadar istediklerimizi yapabildik. Ama tam devreye girerken gol yedik. İstemediğimiz bir şekilde devreye girdik. İkinci devre tekrar duzeltmek icin caba sarf ettik, değişiklikler yaptık. Ama bu yeterli olmadı ve ikinci golu de yedik. Bundan sonra onumuzdeki maclarda bunları nasıl cozebiliriz onların calışmasını yapacağız."
Kaynak: Anadolu Ajansı / Eren Bozkurt