Fenerbahce'nin başarılı kalecisi Altay Bayındır, "İnşallah sezon sonunda bu hırsımızla, bu mucadelemizle, taraftarımızın bize her zaman verdiği destekle şampiyonluğa ulaşırız" ifadelerini kullandı.
Super Lig'in 11'inci haftasında deplasmanda Yukatel Denizlispor'u 2-0 yenen Fenerbahce'de kaleci Altay Bayındır, musabakanın ardından basın mensuplarına acıklamalarda bulundu.

Zor bir mactan 3 puanla ayrıldıklarını soyleyen Bayındır, "Boyle zor bir mactan 3 puanla ayrılıp evimize doneceğimiz icin cok mutluyuz. İyi hazırlandık, iyi calıştık. Bundan sonraki haftalarda da aynı disiplinle, aynı ozveriyle yolumuza devam edeceğiz. İnşallah sezon sonunda bu hırsımızla, bu mucadelemizle, taraftarımızın bize her zaman verdiği destekle şampiyonluğa ulaşırız. Dediğim gibi bizim icin zor bir karşılaşmaydı. Her macın zorluğu, hikayesi ayrı. Bu mac da onlardan biriydi. Biz buyuk bir camiayız, Fenerbahce Spor Kulubu'yuz. Her takımın bize karşı hazırlanışı, hırsı, duruşu farklı oluyor buyuk bir camia olduğumuz icin. Biz de aynı şekilde karşılık ve reaksiyon verdiğimiz takdirde, bundan sonraki karşılaşmalarda da inşallah hırsımızla devamını getiririz" dedi."BİRAZ DAHA TEDBİRLİ, DİKKATLİ VE KONSANTRE ŞEKİLDE MACLARI YONETMELERİ GEREKTİĞİNİ DUŞUNUYORUM"İyi konsantre olmaları gerektiğini ve her haftanın kendileri icin cok onemli olduğunu dile getiren Altay Bayındır, "Bundan sonrası cok onemli haftalar. Her hafta bizim icin onemli. Dediğim gibi kolay mac yok, her macın zorluğu ve hikayesi farklı. Biz de o hikayeye uygun olarak her hafta hazırlanıyoruz. Rodallega'nın pozisyonuyla ilgili ise şoyle; ben bu konulara girmem. Benim işim calışıp, sahada performans sergilemektir. Fakat, hakemlerimizin son ana ve dakikaya kadar beklemesi gerekiyor. Hakem orada direkt penaltı caldı. Rodallega benim ceneme vurmuştu, hala ağrım var zaten. Biraz daha tedbirli, biraz daha dikkatli, biraz daha konsantre şekilde macı yonetmeleri gerektiğini duşunuyorum" diye konuştu."HER HAFTA CALIŞIYORUM"Performansıyla ilgili gelen soruya ise Altay Bayındır, şu yanıtı verdi: "İyi konsantre oluyorum ben, her hafta da calışıyorum. Sağ olsun kaleci hocamız, Erol hocamız, birlikte ne gerekiyorsa calışmalarımızı saha icinde ona gore yapıyoruz. Taraftarımızın da bize her zaman, iyi macta, kotu macta, destek gostermesi gerekiyor. Bugun galip geldiğimiz icin mutluyuz, inşallah onumuzdeki haftalarda da bunun devamını getiririz."
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Ramazan CETİN