Fenerbahce teknik direktoru Erol Bulut, Denizlispor karşısında aldıkları 2-0'lık galibiyeti değerlendirdi.
Macın hakeminde 16 dakikalık bir uzatma beklediğini dile getiren Bulut, "İyi performans gosterdik. 40 dakika 10 kişi oynadık. Bir de hakem sağ olsun, 8 dakika verdi. 16 bekliyordum aslında. Bize de bu nasip oldu. Karşımızda kim olursa olsun, bugun galip gelerek 10 kişiyle neler başarabileceğimizi gosterdik" dedi.

[h=3]"EVİMİZDE DAHA RAHAT OLMALIYIZ"[/h]Deplasmanda daha rahat oynadıklarını ifade eden Bulut, "Deplasmanda daha rahat oynuyoruz gibi gozukuyor. Kendi evimizde daha rahat olmamız gerekiyor. İceride takımlar daha cok kapanıyor. Sadece kontratak arıyorlar. Onu da bu macı cozduğumuz gibi, gelecek macları da cozmeye calışacağız" şeklinde konuştu.
Macın hakemi Ali Palabıyık'ı da değerlendiren Bulut, "Herkesin şaşırdığı gibi ben de şaşırdım. Direkt onumuzde verilen bir sarı kart var Serdar'a, sonra sarıdan kırmızı. Kafasından seken toptu galiba. İlk başta sarı veriyor, sonra neden sarı kırmızı verdi. Hakemle ilgili bir şey soylemeyeceğim. Oraya beni cekmeyin. Biz hakemlere, pardon sadece genc hakemlere destek vereceğiz" dedi.