Hastanedeki tedavisinin ardından evine gitmek icin ulaşım aracı bulamayan vatandaşı polis ekipleri evine bıraktı.

Edinilen bilgiye gore hastalığı nedeniyle Aksaray Universitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine giden Huseyin Solmaz (42) evine gitmek icin hastaneden aktarmalı olan Aksaray Belediyesi Ozel Halk Otobusune bindi. Ataturk Bulvarına kadar gelen Solmaz Hacılar Harmanı Mahallesindeki evine gitmek icin 2. Ozel halk otobusunu bekledi. Uzun sure otobusun gelmemesi uzerine 112 Acil Cağrı Merkezini arayan Solmaz yardım isteyerek evine gitmek istediğini bildirdi. İhbar uzerine cağrı merkezi tarafından olay yerine polis ekibi sevk edildi. Kısa surede olay yerine gelen İl Emniyet Mudurluğu Asayiş Şubesi ekipleri Solmaz'ı polis aracına bindirerek 6 kilometrelik uzaklıktaki evine kadar goturdu. Polis aracından inerek evine giden Solmaz, polis ekiplerine teşekkur ederek, "Allah işlerini guclerini rast getirsin. Teşekkur ederim Cumhurbaşkanımıza. Saygılar sunuyorum. Başkanımıza da selamlar, ellerinden opuyoruz. Hayırlı akyamlar" dedi. - AKSARAY
Kaynak: İhlas Haber Ajansı