Unlu turkucu İbrahim Tatlıses, doğduğu evin muzeye donuşturulmesi icin calışma başlatan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'a İbo Show'da teşekkur etti.
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, doğduğu evi ziyaret etmek icin Şanlıurfa'ya gelen İbrahim Tatlılses'in programlarına eşlik etmiş ve doğduğu evi muzeye donuştureceklerini soylemişti. Gecen zaman icerisinde proje calışmalarına başlanılan Tatlıses Muze Evi icin İbrahim Tatlıses, her cumartesi gunu yayınlanan İbo Show'da konuyu gundeme getirdi. Tatlıses, doğduğu evin turizme kazandırılmasında emeği olan Başkan Mehmet Canpolat'a teşekkur etti. Tatlıses konuşmasında, "Mağarayı yıkmışlar. İcerisini doldurmuşlar. Belediyeyle goruştuk. Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'a ve buyukşehir belediye başkanına teşekkur ediyorum. Oranın ağzını actılar ve oraya muze yapacağız" dedi.
Başkan Mehmet Canpolat, Tatlıses'in ziyaretinde yaptığı acıklamada, "Urfa'nın tanıtım elcisi, turizm elcisi İbrahim Tatlıses sağ olsunlar bugun yine Urfa'dalar. Bizleri, Haliliye Belediyesini ziyaret ettiler. Şu anda bizimle birlikte inşallah kendisinin Şanlıurfa Haliliye ilcesi Hızmalı Mahallesi'nde doğdu evin icerisindeki mağaranın turizme kazandırılması icin, İbrahim Tatlıses muzesine cevrilmesi ile ilgili işlemleri başlatmış bulunmaktayız. Fikir kendilerinden, arkadaşlarından cıktı. Bizler de severek kabul ettik. İbrahim Tatlıses bizim icin onurdur. Bu manada bizler belediye olarak inşallah buranın adım adım her etabında beraber hareket ederek, İbrahim Tatlıses muzesini ilimize kazandıracağız" ifadelerini kullanmıştı. - ŞANLIURFA