Diyarbakır'da evlat nobeti tutan Ayşegul-Rauf Bicer cifti, teror orgutu PKK mensupları tarafından gece yarısı diri diri yakılmaya calışıldı. Evde koku gelmesi uzerine yaptıkları kontrolde perdenin alev aldığını gorduğunu belirten Ayşegul Bicer, PKK ve HDP'ye ateş puskurerek, "Yeter artık, 6-7 defadır adamlar ciddi ciddi bizi tehdit etmeye başladı. Buradan diyorum ki havlamayın, adamsanız direkt oldurun. Benim size yetecek kadar yureğim var" dedi.
HDP Diyarbakır İl Başkanlığı onunde cocuklarının dağa kacırıldığını one surerek oturma eylemi başlatan ailelerin nobetleri bir yılı aşkın suredir surerken, acılı aileler hemen her gun taciz ve tehditlere maruz kalmaya devam ediyor. 2 yıl once 16 yaşındayken dağa kacırılan oğulları Mustafa icin evlat nobeti tutan Ayşegul ve Rauf Bicer ciftinin evi, dun gece saatlerinde teror orgutu ve yandaşları tarafından yakılmak istendi. Koku gelmesi uzerine odaları gezen aile, perdelerinin alev aldığını gordu. Acılı anne Ayşegul Bicer, olaydan HDP ve PKK'yı sorumlu tuttu.

[h=3]"TERORİSTLER KISITLAMAYI FIRSAT BİLMİŞLER"[/h]Bağlar ilcesindeki evlerine yonelik dun gece yakma girişiminde bulunulduğunu iddia eden Ayşegul Bicer, "Saat 02.45 civarında evim kundaklanmaya calışıldı. Kızımın sayesinde fark ettik, mudahale ettik. Guvenlik guclerimize haber verdik. Onlar da geldi gerekeni yaptı. Devletime guveniyorum ve gerekeni de yapacağına inanıyorum. Yeter artık, 6-7 defadır adamlar ciddi ciddi bizi tehdit etmeye başladı. Buradan diyorum ki havlamayın, adamsanız direkt oldurun. Benim size yetecek kadar yureğim var. İlk silahla bizi yıldırmaya calıştılar. Yetmedi notlarla, yetmedi cocuğumu bana karşı kullandılar. Yetmedi en sonunda evimi kundaklamaya calıştılar. Bundan emin olsunlar ki ben geri adım atmayacağım. Daha kin ve nefretle ustlerine gideceğim" diye konuştu.
Guvenlik gucleri, kısıtlamayı fırsat bilerek acılı ailenin evini yakmaya calışan şahısları yakalamak icin geniş caplı calışma başlattı.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı