TBMM Plan ve Butce Komisyonu Uyesi ve AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Celebi, Ağrı'da 15 yeni ambulansın hizmete girmesi icin yaptıkları calışmayı kamuoyu ile paylaştı.
2021 Yılı Merkezi Yonetim Butce Kanunu Teklifi'nin Plan ve Butce Komisyonu'nda kabul edilmesinin ardından Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'yı ziyaret eden Milletvekili Celebi, Bakan Koca'dan Ağrı'nın sağlık alanındaki ihtiyacları ve 2021 yılı yatırım programına yonelik taleplerini iletti. Ağrı'nın daha nitelikli sağlık hizmetine kavuşması icin gayret gosterdiklerini soyleyen Celebi, ilin ihtiyacına yonelik bircok talebi Bakan Koca ile paylaştıklarını soyledi.

Celebi, "İlimiz sert gecen kış mevsimi dolayısı ile ozellikle kış mevsiminde yoğun hasta alan bir il. Ayrıca Covid-19 salgını sebebi ile 112 hizmetlerimiz zaman zaman yoğunluk yaşayabiliyor. İlimizdeki 112 hizmetinin daha sağlıklı yurutulmesi ve vatandaşlarımıza daha hızlı hizmet verebilmek amacıyla, tam donanımlı 15 ambulans talebinde bulunmuştum. Bu talebin takibi icin gereken tum calışmaları nihayete erdirdik. En kısa surede 15 ambulans Ağrılı hemşehrilerimizin hizmetinde olacaktır. Bizlere desteklerini esirgemeyen Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca'ya ve Bakanlık teşkilatımıza teşekkur ediyorum" dedi. - AĞRI
Kaynak: İhlas Haber Ajansı