Maria ile Mustafa yayınlandığı ilk gunden beri ciftin naif aşkını bizlere seyrettiriyor. Peki, Maria ile Mustafa 14. bolum fragmanı! Maria ile Mustafa 14. bolum izle! Maria ile Mustafa 14. bolumde neler oluyor?
[h=3]MARIA İLE MUSTAFA 14. BOLUMDE NELER OLACAK?[/h]Mustafa ve Maria'nın duğununde bomba patlamış, en mutlu gunleri kana bulanmıştır. Herkesi alt ust edecek bu patlama nelere mal olacaktır? Duğunu kana bulayan Galip, Mustafa'dan kurtulup, Eda'ya kavuşacağını duşunurken Eda'nın intiharıyla darmadağın olur. Galip bu işin icinden sıyrılabilecek midir? Mustafa ve Maria, yaralarını sarmaya calışırlarken hayatlarına gizemli bir kişi girer. Bu gizemli kişi Candemir ailesini nasıl bir acmaza surukleyecektir? Patlamadan etkilenen yalnızca Maria ve Mustafa değildir. Ruzgar ve Nisan'ın ilişkileri de patlamanın ardından alt ust olacaktır. İki Âşık yaralarını sarabilecekler midir? Kudret'in gencliğinde yaptığı bir hata tum Candemir ailesini darmadağın etmek uzeredir. Candemir ailesi, adım adım kendilerine yaklaşmakta olan tehlikeyi bertaraf edebilecekler midir?

[h=3]MARIA İLE MUSTAFA 13. BOLUMDE NELER OLDU?[/h]Mustafa ve Maria'nın duğununde bomba patlamış, en mutlu gunleri kana bulanmıştır. Herkesi alt ust edecek bu patlama nelere mal olacaktır? Duğunu kana bulayan Galip, Mustafa'dan kurtulup, Eda'ya kavuşacağını duşunurken Eda'nın intiharıyla darmadağın olur. Galip bu işin icinden sıyrılabilecek midir? Mustafa ve Maria, yaralarını sarmaya calışırlarken hayatlarına gizemli bir kişi girer. Bu gizemli kişi Candemir ailesini nasıl bir acmaza surukleyecektir? Patlamadan etkilenen yalnızca Maria ve Mustafa değildir. Ruzgar ve Nisan'ın ilişkileri de patlamanın ardından alt ust olacaktır. İki Âşık yaralarını sarabilecekler midir? Kudret'in gencliğinde yaptığı bir hata tum Candemir ailesini darmadağın etmek uzeredir. Candemir ailesi, adım adım kendilerine yaklaşmakta olan tehlikeyi bertaraf edebilecekler midir?
[h=3]MARIA İLE MUSTAFA YENİ BOLUM 14. BOLUM FRAGMANI İZLE![/h]Kendi hayran kitlesini ve kemik izleyicisini oluşturan dizinin yeni bolum fragmanı icin BURAYA tıklayın.