Vatan Partisi lideri Doğu Perincek icin hazırlanan 'Kısmen İktidar' adlı belgesel sosyal medya platformu YouTube'da izleyicilerle buluştu. Perincek şimdiye kadar 300 binden fazla kişinin izlediği belgeselde gundem yaratacak acıklamalara yer verdi.
[h=3]DENİZ GEZMİŞ VE MAHİR CAYAN ACIKLAMALARI DİKKAT CEKTİ[/h]Belgeselin en cok dikkat ceken bolumlerinden biri ise Perincek'in Deniz Gezmiş ve Mahir Cayan'la ilgili yaptığı acıklamalar oldu.

[h=3]"KULAKLARINI CEKTİM, HEPSİ COLUK COCUK"[/h]Deniz Gezmiş'in Filistin'e giderken kendisinden izin istediğini belirten Perincek, "Deniz Gezmiş ile Mahir Cayan dolduruşa geldi. Kulaklarını cektim. Toyluk bu. Hepsi coluk cocuk." ifadelerini kullandı.
[h=3]COK SAYIDA TEPKİ GELDİ[/h]Perincek'in sozleri tartışma konusu olurken, Vatan Partisi liderine başta Turkiye İşci Partisi Genel Başkanı Erkan Baş olmak uzere sol kesimden cok sayıda tepki geldi.
[h=3]"BU ZUBUĞU CİDDİYE ALMAYIN"[/h]Baş sosyal medya hesabından yaptığı acıklamada, "Konu Perincek bile olsa tumunu izlemeden yorum yapmamak icin actım, 3 dakika sonra kapattım. İlk oyumu 61 seciminde TİP'e verdim diyor, Aybar'ın konuşmasından etkilenmiş. 1- TİP 1961 secimlerine giremedi. 2- Aybar, 1962'de Genel Başkan oldu. (Ozet, bu Zubuğu ciddiye almayın!)" ifadelerini kullandı.