Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma hastanesinde korona virus (Covid-19) tedavisi goren bir vatandaşın sosyal medya cağrısına Sultangazi Belediyesi hemen karşılık vererek, vatandaşın istediği elbiselerini evinde alarak hastaneye goturdu.

Sultangazi Belediyesi, korona virusle mucadele gunlerinde ornek bir davranışa imza atarak, tedavi altındaki bir vatandaşın imdadına yetişti. Bağcılar'da ikamet eden ancak korona virus (Covid-19) nedeniyle Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma hastanesinde bulunan bir kişiye refakatcilik eden Sefa Ermiş isimli bir kişi, hastasının elbisesinin kalmaması ve ailesinin karantinada olması sebebiyle Sultangazi Belediyesini etiketleyerek sosyal medyadan destek istedi. Sefa Ermiş'in paylaşımına kıyafetlerinin tukendiğini ve Bağcılar'daki evinden alınması talebinde bulundu. Vatandaşın bu talebini alan Zabıta ekipleri hızla harekete gecerek Sefa Ermiş'in evine gitti. Aileden elbiseleri alan ekipler, Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bulunan Sefa Ermiş'e goturerek teslim etti. Sultangazi Belediyesi'nin bu ornek davranışı sosyal medya uzerinden takdirle karşılandı. - İSTANBUL
Kaynak: İhlas Haber Ajansı