AVCILAR'DA koronavirus tedbirleri kapsamında akşam saatlerinde yapılan denetimde ceşitli suclardan aranan ve sokağa cıkma kısıtlamasını ihlal eden bir kişi gozaltına alındı. Avcılar Kaymakamı Kemal İnan da denetimlere katılırken "10 gunde yuzde 40 vakalarda azalma var" dedi. GOZALTINA ALINDI
Yeni koronavirus tedbirleri kapsamında hafta sonu sokağa cıkma kısıtlamasının uygulandığı akşam saatlerinde polis ekipleri Marmara Caddesi uzerinde denetim gercekleştirdi. Yapılan denetime Avcılar Kaymakamı Kemal İnan da katıldı. Denetim sırasında aracı durdurulan bir kişinin GBT kontrolu yapıldı. Ceşitli suclardan aranması olduğu oğrenilen kişi, polis ekipleri tarafından ters kelepce takılarak gozaltına alınarak polis merkezine goturuldu.
'YUZDE 40 AZALMA VAR'
Denetime katılan ve acıklamalarda bulunan Avcılar Kaymakamı Kemal İnan, "Sokağa cıkma kısıtlamasına esnafımızın coğu uymuş durumda. Bazen saat karıştıranlar olabiliyor. Ekipler, ilcemize giriş yapan kişilere yonelik denetim yapıyor. Burası ilcemizin ana girişi bu nedenle bu noktada yoğun bir denetim yapılmakta. Yasakların faydalı olduğunu gorduk. İlcemizde yeni yapılan tedbirler sonrası ozelikle kafe restoranların kapanması sonrası birinci hafta yuzde 20, bu hafta ile birlikte 10 gunde yuzde 40 vakalarda azalma var. Bu sevindirici ve onlemlerin etkili olduğunu gostermekte" dedi.
- İstanbul