Konya'nın Beyşehir ilcesinde 4 aylık eşini bıcaklayarak olduren koca tutuklanarak cezaevine konuldu.
Olay, dun saat 21.30 sıralarında 40658 Sokak'ta 7 katlı bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye gore, sokağa cıkma yasağının başladığı saatlerde polis merkezini arayan bir kişi, "Eşimle tartıştım, oldurdum" diyerek evinin adresini verip işlediği cinayeti haber verdi. Cinayet ihbarı uzerine harekete gecen polis ekipleri, uzun sure adresi aradı, bulamayınca yeniden iletişime gecip adres bilgilerini daha sağlıklı verip "Balkonda bekliyorum" demesi uzerine verdiği adrese ulaşabildi.
Apartman onune geldiğinde balkonda eşini oldurdukten sona kendilerine teslim olmak uzere bekleyen genci goren polis ekipleri, binanın 4'uncu katındaki daireye girdiğinde 18 yaşındaki Ece Cicek'i boğazından ve karnından bıcaklanmış vaziyette kanlar icerisinde buldu. Cinayeti işlediği iddia edilen Ece Cicek'in kocası 21 yaşındaki Sabri Cicek, polis tarafından gozaltına alınırken, adrese gelen sağlık ekipleri genc kadının hayatta olmadığını belirledi. Genc kadının cansız bedeni olay yeri ve savcı incelemesinin ardından otopsi icin Beyşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Tartıştığı eşini bıcakla olduren Sabri Cicek'in Samsun'un Vezirkopru ilcesi nufusuna kayıtlı olduğu, aynı ilcenin nufusuna kayıtlı olan ve ailesinin ikamet ettiği Ankara'nın Etimesgut ilcesinden 4 ay once Ece'yi kacırarak Beyşehir'e yerleştiği ve nikah kıyarak evlendikleri oğrenildi. Cinayeti işleyen gencin ise inşaatlarda işci olarak calıştığı belirtildi.
Gozaltına alındıktan sonra Beyşehir İlce Emniyet Mudurluğu'ndeki işlemleri tamamlanan zanlı Sabri Cicek, devlet hastanesinde sağlık kontrolunden gecirildikten sonra Beyşehir Adliyesine cıkarıldı. Cicek, gazetecilerin yonelttiği eşini neden oldurduğu ve pişman olup olmadığına yonelik soruları cevapsız bırakırken, cıkarıldığı nobetci mahkeme tarafından tutuklanarak Seydişehir Cezaevine konuldu.
Ote yandan, cinayete kurban giden Ece Cicek'in cenazesinin ise yapılan otopsinin ardından Ankara'nın Etimesgut ilcesinde ikamet eden ailesine teslim edildiği, cenazesinin defnedilmek uzere Ankara'ya gonderildiği oğrenildi. Ece Cicek'in yapılan on otopside boğazında yaklaşık 13 santim kesi bulunduğu, karın bolgesinde de 4 ayrı bıcak yarası olduğu tespit edildi.
4 ay once nikahları Beyşehir'de kıyılmış
Ote yandan, ilcede yaşanan korkunc cinayet sonrasında genc cifti evlilik noktasına kadar goturen ayrıntılar da netleşmeye başladı. Bir duğun ortamında gorup sosyal medya aracılığıyla tanıştığı Ece Cicek'le bir sure once evlenmek isteyen Sabri Cicek'e, ailesinin once rıza gostermediği, Cicek'in "vermezseniz kacırırım" tehdidi uzerine ise soz kesilerek duğun tarihinin belirlendiği oğrenildi. Ancak, Sabri Cicek'in duğun tarihini beklemeden ve duğun yapmadan sevdiği genc kızı kacırarak Beyşehir'e getirip Beyşehir Belediyesi evlendirme dairesinde nikah kıydıkları ve cinayetin işlendiği adrese yerleştikleri oğrenildi. - KONYA