GORGU TANIKLARI ANLATTI
İzmir Buyukşehir Belediye Başkanı Tunc Soyer'in basın danışmanlarından Ali Kıvanc Ege'nin otomobiliyle carptığı motosikletteki 1 kişinin olduğu, 1 kişinin ise yaralandığı kazayla ilgili gorgu tanıkları, olayı anlattı. Kaza sesini duyduktan sonra evden cıktığını ifade eden Ali Celik, "İşten gelmiştim. Bir ses geldi. Cıktım, kazanın olduğu yere gittim. Motosikleti kullanan kişinin olen Serkan Kesici olduğunu soylediler. Serkan'ın yerde yattığını gordum. Annesi ve babası geldi. Olay yerinin yakınında bulunan otobus durağına yakın bir araba gordum. Arabanın sağ lastiği kopmuştu. Ama surucuyu gormedim. Olay yerinde Serkan'ın arkadaşı Suphi Guneş vardı. Onu, kaza yerinden uzaklaştırmaya calıştım. Ancak gitmedi. Cok kotu bir olaydı. O anları anlatmak cok zor. Cok uzgunum" dedi.

AYNI YOLDA İLK KAZA DEĞİLBir diğer vatandaş Latif Salman ise, "Ben kaza alanına gittiğimde araba olay yerinden cekiliyordu. Bu yoldan kaynaklı cok fazla kaza oluyor. Yaklaşık 6-7 ay once, ağabeyim aynı yolda kaza yaptı. Daha once bizim beslediğimiz ineğimize yolda araba carpmıştı. 2 yıl oncede akrabamız yine bu yolda gecirdiği kaza yuzunden hayatını kaybetti. Bu yolda surekli kazalar oluyor. Arabalar, ışık olmadığı icin cok suratli geciyorlar. Trafik ışığına ihtiyacımız var. Bir onlem alınması gerekiyor" dedi.Yaşanan kazayı sabah saatlerinde duyduğunu soyleyen Durmuş Gol de, "Gece yatıyordum. Sabahleyin kalktığımda komşularımdan kaza olduğunu oğrendim. Kaza yapan motosikletli cocuklardan birinin olduğunu birinin ise ağır yaralı olduğunu duydum" dedi.Ote yandan, perşembe gecesi gercekleşen kazada iki gencin kullandığı motosiklet, yolun kenarına savrularak parcalara ayrıldı. Yaşanan kazanın ardından olay yerinde tekerlek, dikiz aynası gibi parcalar kaldığı ve kan izinin hala kaldığı goruldu.Gokce ADAR/İZMİR,

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Gokce ADAR