Akdeniz acıklarında saat 15.44'te meydana gelen 5.2 buyukluğundeki deprem Karaman'ın Ermenek ilcesinde kayaları yerinden oynattı. Kayalıklardan toz bulutun yukseldiği onlar ise korku yaşayan bir vatandaş tarafından cep telefonuyla goruntulendi.
Antalya'nın Gazipaşa ilcesi acıklarında meydana gelen deprem diğer iller gibi Karaman'da da ciddi anlamda hissedildi. Gazipaşa ilcesine sınır olan Karaman'ın Ermenek ilcesinde deprem nedeniyle bazı kayalar yerinden oynayarak koptu. Kayaların yerinden oynayarak kopmasının ardından toz bulu yukseldi. O anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonuyla goruntulendi. Goruntulerde toz bulutun yukseldiği ve vatandaşların tedirgin olduklarına dair sesler yer aldı.

Kayalıkların duştuğu yere yakın evler ve otogar bulunuyor
Ote yandan, kayalıkların duştuğu yere yaklaşık 300 metre mesafe otogarın ve evlerin bulunduğu oğrenildi. Kayalıkların bu alanlara duşmemesi olası yaralanma ve can kaybının onune gecmiş oldu.
İlcenin Kecipazar Mahalle Muhtarı Musa Kucuk, "Ben muhtarlıktaydım deprem olduğu anda dışarı fırladım. Arkama baktım kayaların duştuğunu gordum. Ortalık toz duman oldu. Taşın duştuğu yer evlere ve otogara yaklaşık 300 metre. Millet tedirgin ve korku icinde" dedi. - KARAMAN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı