- Mustafa Kaplan: "Uzerimizdeki baskıyı bu galibiyetle atlattığımızı duşunuyorum"
Genclerbirliği Teknik Direktoru Mustafa Kaplan:

"Yurekli oynayan butun oyuncularımı kutluyorum"
ANKARA - Super Lig'in 11. haftasında evinde Aytemiz Alanyaspor'u 2-1 mağlup eden Genclerbirliği'nde Teknik Direktor Mustafa Kaplan, "Uzerimizdeki baskıyı bu galibiyetle atlattığımızı duşunuyorum" dedi
Macın ardından duzenlenen basın toplantısında konuşan Kaplan şunları soyledi:
"Ben oncelikle butun oyuncularımızı kutluyorum, tebrik ediyorum. İyi bir mac oynadık. Uc puan aldığımız icin mutluyuz cunku bizim buna ihtiyacımız vardı camiaya olarak. Akan oyuna baktığımız zaman da bizim oyuncularımızın ozellikle ilk yarı iyi oynadıklarını duşunuyorum. Hem onların kilit oyuncularını da iyi kapattığımızı gorduk ilk yarı boyunca. İkinci yarıda da ister istemez 1-0'ın verdiği bir rahatlık vardı. Sonrasında ikinci golu de kontradan bulduk. Belki rahatladık ama tabi ki gelen penaltılar biraz bizim canımızı sıktı. Penaltılar doğru karar ben Fırat hocayı ve ekibini kutluyorum. Bizim uzerimizdeki baskıyı bu galibiyetle atlattığımızı duşunuyorum. Bizim ucuncu bolgedeki Sio ve Stancu'yu ozellikle fizik gucu olarak daha iyi bir seviyeye getirdiğimizde daha etkinliğimizi devam ettireceğiz. Biz iyi bir takımız ben hep bunu soyluyorum. İyi bir galibiyet oldu. Ben bu galibiyet once başkanımıza sonra da taraftarlarımıza, camiamıza armağan olsun. Yurekli oynayan butun oyuncularımı, oynayan oynamayan herkesi de kutluyorum"
Kaynak: İhlas Haber Ajansı