AKSARAY'da iddiaya gore temizlediği av tufeğinin ateş alması sonucu eşi Tuğce U.'yu (24), karın bolgesi ve bacağından yaralanmasına neden olduktan sonra kacan Hidayet U. (30), polis tarafından yakalandı.
Olay, 3 Aralık Perşembe gunu saat 14.30 sıralarında Hacı Hasanlı Mahallesi'ndeki 3 katlı binanın 1'inci katında meydana geldi. Hidayet U., iddiaya gore av tufeğini temizlediği sırada tufek ateş aldı. Sacmalar karşısında oturan eşi Tuğce U.'nun karın bolgesi ve bacağına isabet etti. Kanlar icinde kalan Tuğce U., komşuların ihbarı uzerine cağrılan ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Tuğce U. ifadesinde "Eşim silahını temizlerken birden ateş aldı ve ben yaralandım" dedi. Olayın ardından kacan Hidayet U., bugun polis tarafından Zincirli Mahallesi'nde saklandığı evde yakalandı. Hukumlu bulunduğu acık cezaevinden izinli cıktığı belirlenen Hidayet U., polise eşini, kendisinin vurmadığını soyledi. Sorgulanmak uzere Emniyet Mudurluğu'ne goturulen Hidayet U., kendisini goruntuleyen gazetecilere hakaret etti.