Turk tiyatrosunun usta oyuncularından 92 yaşındaki
Haldun Dormen, iki hafta sosyal
medya hesabından paylaşım yaparak koronaviruse yakalandığını duyurmuştu. Dun yeni bir paylaşım yapan Dormen, tedavi gorduğu hastaneden taburcu edildi.
[h=3]HASTANEDEN TABURCU OLDU[/h]Instagram hesabından sağlık durumu hakkında acıklama yapan Dormen "Sağlığıma tekrar kavuşuyorum. Bu surecte bana destek olan doktorlarıma, hastane calışanlarına, asistanlarıma, arayan soran tum dostlarıma, sevgili gelinim
Ayşe Arman'a ve oğlum Omer Dormen'e sonsuz teşekkurler" dedi.

[h=3]"ALLAH BİZİ HASTANEYE DUŞURECEKSE TURKİYE'DE DUŞURSUN"[/h]Haldun Dormen'in gazeteci gelini Ayşe Arman ise "Hocaların hocası, buyuk usta Haldun Dormen nihayet dun hastaneden cıktı. Doktor ve sağlık personelinin olağanustu ozverili corona tedavisi sonucu iyileşti. Şimdi evinde istirahat ediyor. Allah bizi hastaneye duşurecekse, ulkemizde duşursun" dedi.

[h=3]"TESTİM POZİTİF AMA DURUMUM İYİ"[/h]22 Kasım'da Instagram hesabından yaptığı paylaşımda kotu
haberi veren Haldun Dormen, "Dun yapılan test sonucumun pozitif olduğunu oğrendim fakat durumum gayet iyi. Doktorlarım yaptıkları kontrollerin sonucunda her şeyin olumlu yonde seyrettiğini bildirdiler. Lutfen nerede olursak olalım kendimizi ve cevremizdekileri en guvenli şekilde korumaya, maskemizi takmaya ve sosyal mesafeli kalmaya dikkat edelim. Hep birlikte bu virusun ustesinden geleceğimize inanıyorum" ifadelerini kullanmıştı.