KONYA'nın Beyşehir ilcesinde 4 ay once evlendiği eşi Ece Cicek'i (18), vucudunun 4 yerinden bıcaklayıp boğazını kesen Sabri Cicek'in (21), once duş aldığı sonra da polisi arayıp cinayeti itiraf ettiği ortaya cıktı.
Olay, saat 22.00 sıralarında Yeni Mahalle 40658 sokakta dort ay once nikahlanan Ece ve Sabri Cicek ciftinin yaşadığı dairede meydana geldi. Samsun'un Vezirkopru ilcesinde yaşayan ailesinin yanından 4 ay once kacarak inşaat işcisi Sabri Cicek ile evlenmek icin Beyşehir'e gelen Ece Cicek arasında tartışma başladı. Tartışmanın buyumesi uzerine Sabri Cicek, Ece Cicek'in vucudunun dort ayrı yerine bıcak sapladığı, ancak olmediğini duşunerek boğazını kestiği belirtildi. Cinayetin ardından once duş alan sonra da balkona cıkarak polisi arayan Cicek'in "Eşimi oldurdum" diyerek ihbarda bulunduğu anlaşıldı. Cicek, polise verdiği ifadesinde, "Eşimin elinde surekli telefon vardı. Buna kızmıştım. Gecim sıkıntımız da olduğu icin tartışmaya başladık. Bir an cinnet gecirdim ve oldurdum" dediği oğrenildi.

'BENİ KURTARIN, BENİ KESECEK' DİYE BAĞIRMIŞ Genc ciftin tartışmasına tanık olan komşuları Aysel Kuru, "Seslerini duydum. Ece Cicek, 'beni kurtarın, beni kesecek' diye bağırıyordu. Bunun uzerine evlerine gittim. Ancak o sırada cift, sakinleşmiş ve tartışmalarını bitirmiş gorunuyordu. Yeni evli oldukları icin birbirlerini anlayışla karşılamalarını soyledim. Sonra da evime dordum" dedi. Genc kadının cenazesi, yapılan otopsinin ardından memleketi Samsun Vezirkopru'de defnedilmek uzere Beyşehir'e gelen ailesine teslim edildi. Sabri Cicek de emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Muhammed SIDAL