Atakaş Hatayspor'un takım kaptanı Mesut Caytemel, Super Lig'de kalıcı olmak istediklerini soyledi.
Mesut Caytemel, AA muhabirine, uzun suredir emek verdiği Hatayspor'un 53 yıllık tarihinde ilk kez Super Lig'e yukselmesinden ve bu takımda forma giymekten dolayı mutlu olduğunu ifade etti.
Aralık ve ocakta kendilerini yoğun bir fiksturun beklediğini belirten 36 yaşındaki futbolcu, "Oncelikle hedefimiz bu ligde kalıcı olmak ancak macların sonuclarına, ligin gidişatına gore daha farklı hedefler koyabiliriz." diye konuştu.
Yeni tip koronavirus (Kovid-19) nedeniyle macların seyircisiz oynanmasının uzuntusunu yaşadığını dile getiren Mesut Caytemel, "Takımımın 53 yıllık Super Lig hasreti sona erdi. Pandemi sureci nedeniyle taraftarlarımız maalesef şu an icin bu guzellik ve mutluluktan mahrum kalıyor, onlar icin uzuluyorum ama kendim, şehir ve takım icin cok sevincliyim. Bu guzel kulubun buralarda olması bizi mutlu ediyor." ifadelerini kullandı.
"Takıma kim katılsa hemen uyum sağlayabiliyor"
Mesut Caytemel, takım arkadaşları ile aralarındaki uyumdan memnun olduğunu vurgulayarak, "Bizim takımımızın ilginc bir ozelliği var. Takıma kim katılsa hemen uyum sağlayabiliyor. Belki bizden, belki şehirden, belki kulubun kendisinden kaynaklanıyor. Gelen butun transferler, takıma cok guzel uyum sağlıyor. Super Lig'de aldığımız sonuclar ortada, bunun da uyumun bir parcası olduğunu duşunuyorum." değerlendirmesinde bulundu.
Super Lig'de sahalarında oynadıkları 4 macta yenilmediklerini hatırlatan ve bunu surdurmek istediklerini ifade eden deneyimli oyuncu, şoyle devam etti:
"Sahamızda bir yenilmezlik serimiz var. İnşallah bunu devam ettireceğiz. Gercekten biz Hatayspor olarak kendi sahamızda daha oz guvenli ve iyi oynuyoruz. Şunu soyleyebilirim ki Hatay, her zaman rakipler icin zor bir deplasman olmuştur. Sahamızda ciddi rakiplerimize baskı kurabiliyoruz. Bunun sonucunda da sonuclar hep olumlu geliyor. Bu sene de Super Lig'de sahamızda bir yenilmezliğimiz var. Sahamızda oynanmamış bir Erzurumspor macı var. İnşallah onu da en iyi şekilde geceriz. Amacımız tabii ki iceride, dışarıda iyi futbol oynayarak puanlar kazanmak."
İki mac eksikleri olmasına rağmen ligde iyi bir konumda bulunduklarını belirten Mesut Caytemel, ellerinden geldiğince taraftarlarına guzel futbol izlettirmek ve şehirlerini en iyi şekilde temsil etmek istediklerini de sozlerine ekledi.