ING Basketbol Super Ligi 7. hafta erteleme macında Bahceşehir Koleji'ni 82-79 mağlup eden Pınar Karşıyaka'nın başantrenoru Ufuk Sarıca, ligin onemli takımlarından birine karşı galip geldiklerini ifade etti
Sarıca, kulubun internet sitesinde yer alan acıklamasında, zor bir hafta gecirdiklerini, 8 gun icinde oynayacakları 4 mactan 2'sini geride bıraktıklarını belirtti.

Onlerinde Frutti Extra Bursaspor ve Almanya'daki Brose Bamberg maclarının olduğunu belirten Sarıca, şunları kaydetti:
"Boyle bir zamanda bence bir galibiyetten fazlasını aldık. Bahceşehir Koleji'ni de tebrik ediyorum. Yapılanmaları ve lige kattıkları renkle ligin en onemli kadrolarından birine sahipler. Dolayısıyla değerli bir rakibi yendik. Macın ilk yarısında biz tamamen kendi oyunumuzun dışında, yapmayacağımız hatalarla cok duşuk yuzde ile oynayarak geri duştuk. Ucuncu periyotta macı yakalayarak skoru dengeledik ancak oyundaki ustunluğu ele alamadık. Yanılmıyorsam macın bitimine 4 dakika kala 11 sayı ile mağluptuk. Hicbir zaman macı bırakmayan bir takım var sahada."
Sarıca, salonda taraftarlarının olmadığını ancak her zaman salonda olabileceklerin bulunduğunu belirterek, "Onlarla beraber sanki salon doluymuş gibi bir ruh vardı takımda. Cok mutluyum. Kazanmak guzel ama bu şekilde kazanmak takımlara artı getirebilecek bir şey. Cok yuzdesiz oynadığımızı yeniden soylemek istiyorum. Tabii ki calışıyoruz ve calışacağız. İleriki gunlerde cok daha iyi bir Pınar Karşıyaka olacak, sağlıklı ve sıhhatli kalabilirsek. Tum oyuncularımı galibiyetten oturu kutluyorum." değerlendirmesinde bulundu.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Ali Korkmaz