Kısıtlamada uretim durmadı, kolonyalar şişelenmeye devam etti
Vatandaşların virusten korunması icin kolonya uretimi aralıksız suruyor
Herkes evlerindeyken, fabrikada uretimi durdurmadı
Fabrika Muduru Nurettin Yılmaz:
"9 ayda 81 milyon şişe kolonya urettik"
DUZCE - Duzce'de 9 ayda 81 milyon şişe kolonya ureten fabrika, dun gece 21.00'da başlayan sokağa cıkma kısıtlamasında uretimini surdurerek vatandaşların viruse karşı korunması icin kolonya şişelemeye devam etti.
Ulke genelinde hafta ici saat: 21.00 itibari ile başlayan sokağa cıkma kısıtlaması devam ederken, fabrikalarda ise uretim durmadı. Duzce'de de uretimini durdurmayan Kolonya fabrikası sokaklar boşken, fabrika icerisinde işciler kolonyaları şişelemeye devam etti. Uretimi bir an olsun durdurmayan kolonya fabrikası 9 ayda 81 milyon şişe kolonyayı ic piyasaya gondererek vatandaşların kolonya sıkıntısı cekmemesi icin calıştı. Fabrikanın sokağa cıkma kısıtlaması kapsamında izinli olduğunu vurgulayan Fabrika Muduru Nurettin Yılmaz, vatandaşların sokağa cıkmadığında daha hızlı calışma yaptıklarını once sağlığın geldiğini dile getirdi.
Yılmaz şoyle devam etti: "Uretim aynı hızla devam ediyor. Kısıtlamalar geldi, vatandaşlar olarak kısıtlamalara uymamız gerekiyor. Vatandaşlar bu kısıtlamalara ne kadar uyarsa bizde fabrika olarak o kadar rahat calışırız diyoruz. Halkımız icin kolonya uretimini hic durdurmadan, işcilerimize korona virus bulaşmadan rahat bir şekilde işlerimizi surdururuz. Sokaklar kalabalık olmaz ise. Gunde hemen hemen 300 bin adet kolonya uretimi yapıyoruz. Buda toplamda 9 aydır bu yoğunluğun icerisindeyiz. Yaklaşık 81 milyon adet kolonya uretimi gercekleştirdik. İnsanlar şu anda evlerinde biz burada calışmalarımızı yapıyoruz. Biz burada neticede vatandaşlarımız icin varız. Devletimiz ve vatanımız icin buradayız. Bir nebze olsa bizde bu şekilde yardımcı olabiliyorsak bizde mutlu oluyoruz. İnsanlarımız evde otursunlar sokağa cıkmasınlar bizde burada rahat rahat kolonyamızı uretelim. Vatandaşlarımızda bu urunlerimizi temizlik anlamında kullansınlar. Bizde bu şekilde calışmalarımızı yapıp kolonyaları yetiştirmeye calışıyoruz" ifadelerini kullandı.