ADANA Demirsporlu futbolcu Gokhan İnler, kurduğu İnler Spor ve Eğitim Vakfı (İSEV) ile bircok alanda sosyal sorumluluk projelerini yurutmeye devam ediyor. İSEV Vakfı tarafından pandemi sureci kapsamında online eğitim sistemine gecen oğrencilere tablet desteği veren İnler, "Fırsatımız varken imkanı olamayan cocuklara yardım etmeliyiz" dedi.
İstanbul Başakşehir FK ile 8'inci şampiyonluğunu yaşadıktan sonra yeni bir şampiyonluk hedefiyle Adana Demirspor'a gelen Gokhan İnler, sadece sahalarda değil, sosyal sorumluluk projeleriyle de gundeme geliyor. İnler'in kurduğu İnler Spor ve Eğitim Vakfı (İSEV), ozellikle spor ve eğitim alanlarının yanı sıra hayvanlar ve cevre icin yaptığı calışmalarla anılıyor. Sportif imkanlara sahip olamayan bircok okulun spor arac gereclerini gideren İSEV, aynı zamanda cocuklarında her turlu spor eğitimi icin destek oluyor.

ONLINE EĞİTİME KATILAMAYAN COCUKLARA TABLET HEDİYESİVakfın 2017 yılında İstanbul'da kurulduğunu belirten Gokhan İnler, durumu olmayan cocuklara tablet yardımı yaptığını belirtti. "Biz de bu ulkenin cocuklarıyız" diyen İnler, "Fırsatımız varken bu cocuklarımıza yardım etmeliyiz. Cocuklarımız icin elimden geleni yapıyorum. Durumu olmayan okullara kutuphaneler actık. www. isev.org.tr sayfamızda ise e- kutuphanemiz aktif olarak kullanılıyor. Cok fazla proje gercekleştiriyoruz. Bugun de cocuklarımıza tablet ve kitap hediye ettik. Virus nedeniyle zor bir surecten geciyoruz. Ben de bu zor surecte elimden gelen tum imkanlarla yardım yapıyorum. Eğitim cok onemlidir. Onların da iyi yerlere gelmesini istiyorum" diye konuştu.'TELEFONLA BELİRLİ BİR YERE KADAR CALIŞABİLİYORDUM'Pandemi surecinde eğitiminde cok fazla sıkıntı yaşadığını belirten Ahmet Cemten (19), "Derslerimi telefondan karşılamaya calıştım. Bolumum zor olduğu icin telefonla belirli bir yere kadar calışabildim. Bilgisayar ya da tablet alma imkanımız yoktu. Gokhan ağabeyime cok teşekkur ediyorum" dedi.Tablet hediye edilen İlayda Doğanay (16) ise "Online eğitimde teknolojik imkanlarım cok yoktu. İSEV'e yardımlarından dolayı cok teşekkur ediyorum. Hemşirelik bolumu okumak istiyorum. Universite kazanmamıza sebep olacaklar. Emeği gecen herkese teşekkur ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Mustafa Yusuf Kantarlı