Konya'nın Beyşehir ilcesinde, bir genc, kacırarak evlendiği 4 aylık eşini boğazından bıcaklayarak oldurdu. Daha sonra polisi arayıp işlediği cinayeti ihbar eden genc gozaltına alındı.
Olay, Yeni Mahalle 40658 Sokak'ta 7 katlı bir apartmanın 4'uncu katında meydana geldi.

Edinilen bilgiye gore, sokağa cıkma yasağının başladığı saat 21.30 sıralarında polis merkezini arayan bir kişi, "Eşimle tartıştım, oldurdum" diyerek evinin adresini verip işlediği cinayeti haber verdi. Cinayet ihbarı uzerine harekete gecen polis ekipleri, uzun sure adresi aradı, sonrasında, yeniden iletişime gectiği kişinin "Balkonda bekliyorum" demesi uzerine adresi bulabildi. Apartman onune geldiğinde balkondaki genci goren polis ekipleri, binanın 4'uncu katındaki daireye girdiğinde 18 yaşındaki Ece Cicek'i boğazından bıcaklanmış vaziyette kanlar icerisinde buldu. Cinayeti işlediği iddia edilen Ece Cicek'in kocası 21 yaşındaki Sabri Cicek, polis tarafından gozaltına alınırken, adrese gelen sağlık ekipleri genc kadının hayatta olmadığını belirledi. Genc kadının cansız bedeni olay yeri ve savcı incelemesinin ardından otopsi icin Beyşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Tartıştığı eşini bıcakla olduren Sabri Cicek'in Samsun'da oturduğu, 4 ay once Ece'yi kacırarak Beyşehir'e yerleştiği ve nikah kıyarak evlendikleri oğrenildi. Cinayeti işleyen gencin inşaatlarda işci olarak calıştığı da oğrenildi. Komşuları ise genc ciftin sessiz ve sakin biri olduklarını daha once hic tartıştıklarını duymadıklarını soyledi.
"Beni kurtarın, oldurecek beni" diye bağırdı, gelen komşuya sakin bir şekilde kapıyı actılar
Ote yandan, cinayet olayı yaşanmadan tartışma seslerini duyan ust kat komşusu Aysel Kuru, "Beni kurtarın, oldurecek beni" diye bağırarak yardım isteyen Ece'nin evine indiğini soyleyerek, "Ancak kapıyı actıklarında ikisi de sakindi. Genc ve yeni evli olduklarını, birbirlerini anlayışla karşılayıp tartışmamaları konusunda telkinde bulundum. Sabri Cicek de sakin bir şekildeydi. Ece'yi yukarıya goturmek istedim ama eşi buna izin vermedi. Bunun uzerine evime cıktım" dedi.
Olayla ilgili soruşturma suruyor. - KONYA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı