Kutahya'da odul takdim toreni
-Belediyenin duzenlediği etkinliklerde derece elde eden oğrencilerin odulleri takdim edildi

KUTAHYA - Kutahya Belediyesi tarafından duzenlenen satranc turnuvası, fotoğraf yarışması, seyahatname yazma yarışması ve ses yarışmasında dereceye giren yarışmacılara odulleri duzenlenen torenle takdim edildi.
Kutahya Belediyesi 2020 Ahmet Yakupoğlu Kultur ve Sanat Sezonu kapsamında duzenlenen Orgeneral Asım Gunduz Satranc turnuvası, Kadrajımda Kutahya Fotoğraf Yarışması, Evliya Celebi Seyahatname Yazma Yarışması, Hisarlı Ahmet Ses Yarışmasında dereceye giren yarışmacılara odulleri Kutahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık tarafından Kutahya Belediyesi konferans salonunda pandemi kurallarına uygun şekilde duzenlenen toren ile verildi.
Torende konuşan Kutahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, "2020 yılı Ahmet Yakupoğlu Kultur ve Sanat Sezonu kapsamında geniş katılımlı bircok faaliyeti planlamıştık. Ancak kovid nedeniyle bircoğunu ertelemek yada iptal etmek zorunda kaldık. Bir kısmını da sanal ortamda gercekleştirdik. Hisarlı Ahmet muzik yarışmasında Hisarlı Ahmet değerini on plana cıkarttık. Kutahya'nın buyuk bir kıymeti. Evliya Celebi dunya markası, şehrimizin değeri. Yine Orgeneral Asım Gunduz Kutahya'mızın değeri. Bu işin uzmanları kimler ise jurileri bu isimlerden oluşturduk. Hicbir mudahale olmaksızın juriler ozgur iradeleri ile değerlendirmelerini yaptılar. Kutahya'dan Turkiye'nin bircok ilinden bu yarışmalara katılarak şehrimize değer katan herkese ayrı ayrı teşekkur ediyorum" dedi.
Yarışmalarda dereceye giren oğrencilere odulleri Başkan Işık tarafından verildi.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / HUSEYİN EFE