KONYA'nın Beyşehir ilcesinde, inşaat işcisi Sabri Cicek (21), kacarak evlendikleri 4 aylık eşi Ece Cicek'i (18) boğazını kesip, vucudunun ceşitli yerlerinden bıcaklayarak oldurdu. Eşini oldurdukten sonra evin balkonuna cıkarak polise arayıp 'Ben eşimi oldurdum' diye ihbarda bulunan Sabri Cicek, ifadesinde, "Tartıştık. Cinnet gecirdim, oldurdum" dedi.
Olay, saat 22.00 sıralarında Yeni Mahalle 40658 Sokak'ta meydana geldi. Samsun'un Vezirkopru ilcesinde yaşayan ve 4 ay once ailelerinden kacıp Beyşehir'e gelen Sabri ve Ece Cicek, burada nikahlandı. Cift, bugun evlerinde henuz bilinmeyen nedenle tartıştı. Sabri Cicek, tartışmanın buyumesi uzerine eşi Ece Cicek'i, boğazından kesip, vucudunun ceşitli yerlerinden bıcaklayarak oldurdu. Sabri Cicek, olayın ardından balkona cıkıp polisi arayarak 'Ben eşimi oldurdum' diye ihbarda bulundu. İhbar uzerine eve gelen polis, genc kadını kanlar icinde buldu. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Ece Cicek'in yaşamını yitirdiği belirlendi. Genc kadının cansız bedeni otopsi icin Beyşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayın ardından gozaltına alınan Sabri Cicek, ifadesinde, "Tartıştık. Cinnet gecirdim. Oldurdum" dedi.'BENİ KURTARIN, BENİ KESECEK' DİYE BAĞIRMIŞ Genc ciftin ust komşusu Aysel Kuru, cift tartıştıkları sırada Ece Cicek'in 'Beni kurtarın. Beni kesecek' diye bağırması uzerine evlerine gittiğini soyledi. Yaşananları anlatan Kuru, "Kadın, 'Beni kurtarın. Beni kesecek' diye bağırınca ben evlerine gittim. Kapıyı actıklarında ikisi de sakinleşmişti. Genc ve yeni evli olduklarını birbirlerini anlayışla karşılaşıp, tartışmamaları konusunda telkinde bulundum. Sabri Cicek de sakin bir şekilde duruyordu. Sonra eve cıktım. Yaklaşık 15 dakika sonra evlerinde sessizlik hakim oldu. Bunun uzerine eşim, ışıklarının yanıp, yanmadığını kontrol etmek icin balkona cıktığında Sabri Cicek'in telefonla konuştuğunu duymuş. Sanırım polisi aradı. Apartmana yeni taşınmışlardı. Ece beni birkac kez caya davet etmişti. Oturup sohbet etmiştim. Efendi guzel bir kızdı" dedi.Eşi Mehmet Kuru da, "Aşağından cok gurultu geliyordu. Yuksek sesle tartışıyorlardı. Eşim, kadının cığlıkları duyunca evlerine gitti. Sonra geldi. Sakinleştiklerini soyledi. Evde sessizlik hakim olduğunu fark edince ben balkona cıkıp, alt kata baktım. Balkonda Sabri Cicek vardı. Sigara iciyor ve telefonla konuşuyordu. Sanırım polisi arıyordu. Sabri ve eşi, yeni taşınmıştı. Sabri efendi bir cocuğa benziyordu. Buraları bilmediği icin birkac kez kargo vb gibi işlerinde yardımcı olmuştum" dedi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma suruyor.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Muhammed SIDAL