CHP Sultangazi İlce Başkanı M.P.'nin bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddia edildi. Yaşadıklarını TV100'e anlatan mağdur kadın, M.P.'nin kendisine olanları anlatmaması icin para teklif ettiğini soyledi.
[h=3]"KOTU GOZLE BAKMAYA BAŞLADI"[/h]Genc kadın cezaevindeki eşinden tehdit aldığını CHP Kadın Kolları'na iletince ilceye davet edildiğini, burada CHP Sultangazi İlce Başkanı M.P. ile tanıştırıldığını ifade etti. Genc kadın, "A. Abla ile ben odasına girdik. 'Senin icin elimden geleni yapacağım' dedi. Numaramı kendisine verdim, o da bana telefon numarasını verdi. Benim başımdan bir sıkıntı gecti. Ben onu anlatınca bu sefer onu koz mu bildi kendine bilemiyorum. Bunu kullanmaya başladı. Kotu gozle bakmaya başladı" dedi.
[h=3]"ZORLA OPMEYE KALKTI"[/h]Genc kadın birisiyle ilişkiye girdiğini ve hamile kaldığını bunu CHP Sultangazi İlce Başkanı M.P.'ye anlattığını, kendisine kurtaj olması icin ilce başkanının yardımcı olduğunu, kurtaj olduktan sonra yanına gittiğini anlattı: "Gazi Hastanesi'nde onun yardımıyla kurtaj oldum. Kısa bir sure sonra iş icin beni Gazi'deki emlakcı ofisine cağırdı. Zorla beni opmeye kalktı ve optu de. Zorla optu. Ben biraz sert davranınca, rengi değişti. Bence o gun beni oraya planlı cağırmıştı. Sahip olmak icin cağırmıştı. Ben ona baba diye hitap ediyordum. Geceleri son donemde bana 'aşkım' diye yazmaya başlamıştı."
[h=3]DARP EDİP TEHDİTTE BULUNDU[/h]Genc kadının yaşananları anlatmasından korktuğu icin M.P bir sure sonra genc kadını tehdit etmeye başladı. Hatta bir parti toplantısında rastladığında konuşur korkusuyla kendisini darp ettiğini iddia eden genc kadın, "Beni parti toplantısında itti ve cenemi sıktı" dedi.
[h=3]PARAYLA SUSMAMI SAĞLAMAYA CALIŞTI[/h]Genc kadın CHP Sultangazi İlce Başkanı M.P'nin susması icin bir aracıyla Kucukkoy'de kendisine 2 bin 500 lira para getirdiğini ayrıca eşiyle birlikte bir kafede kendisiyle buluşup konuşmak istediğini beyan ettiğini ileri surdu. Mağdur kadın, "Kafeye gittiğimde Gazi'den 10-15 kişilik adamlarını yollayıp ustume saldı. Telefon actım, şu an gitmezseniz 155'i arayacağım deyince kactılar" diyerek boylece kurtulduğunu ifade etti.