Bilecik'te bir siyasi partinin il başkanlığı koltuğuna oturan engelli Cem Yılmaz, tum engellilere iş imkanı istedi.
Demokratik Sol Parti Bilecik İl Başkanı Sinan Demirel dun kutlanan 3 Aralık Dunya Engelliler Gunu nedeniyle Bilecik'te ikamet eden engelli birey Cem Yılmaz makamında ağırladı. İl Başkanlığı koltuğuna oturan Cem Yılmaz, kendi gibi engelli arkadaşlarına iş imkanı istedi. Yılmaz, "Beni bugun buraya davet uzerine teşrif etmiş bulunuyorum. Ben bugun bu koltukta oturduğumdan cok mutlu oldum. Benim gibi olan engellilerimize sahip cıkmalarını istiyorum. Ayrıca benim gibi olan tum engelli arkadaşlarıma iş imkanı tanınsın istiyorum" dedi.
"Engelli vatandaşlarımıza sahip cıkmalı idari amirliklerimizde iş imkanı sağlamalıdır"
Demokratik Sol Parti Bilecik İl Başkanı Sinan Demirel ise, Turkiye'de 1 milyon 559 bin 222 kişi resmi kayıtlara gore engelli olduğunu belirterek, "Bizler yurttaş olarak engelli vatandaşlarımıza sahip cıkmalı idari amirliklerimizde iş imkanı sağlamalıdır. Sadece 1 gun değil her gun sahip cıkmalı ve onlara sevgi ile bakmalıyız. Bugun aramızda cok değerli bir konuğumuz var. Buna istinaden bu ozel gunu birlikte değerlendirmek istedik" dedi. - BİLECİK