TFF 1. Lig'in 12. haftasında Bereket Sigorta Umraniyespor'a 3-1 mağlup olan Bursaspor'un teknik sorumlusu Fazlı Tan, galibiyeti hak edecek bir oyun ortaya koyamadıklarını soyledi.
Fazlı Tan, macın ardından duzenlenen basın toplantısında, mağlubiyetten dolayı uzgun olduklarını dile getirdi.

Rakiplerinin daha iyi oynadığını belirten Tan, şoyle konuştu:
"Galibiyeti hak edecek bir oyun ortaya koymadık. Fizik olarak bizden ustunlerdi. Bu konuda eksiktik. Bunun da eksikliğini yaşadık. Duran toplarla ilgili gecen hafta zafiyetler yaşamıştık ve bunun uzerine calışmıştık. Bugun de bir duran toptan gol yedik. İkinci yarı istediğimiz gibi oyunu oturtamadık. Macı 2-1'e getirince risk aldık, rakibimize baskı kurmaya calıştık. Bu sırada arkada sıkıntılar yaşadık. Sonucunda ucuncu golu yedik. Bu golden sonra oyundan koptuk. Rakibimizi tebrik ediyorum. Cok hızlı bir şekilde toparlanmamız gerekiyor."
Recep Ucar: "3 puandan dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum"
Bereket Sigorta Umraniyespor Teknik Direktoru Recep Ucar, ulke futbolunun en zor deplasmanlarından birini geride bıraktıklarını soyledi.
Bu deplasmandan galibiyetle ayrılan oyuncularını yurekten kutladığını ifade eden Ucar, "Gecen haftaki mağlubiyetten sonra bir galibiyet onem arz ediyordu. Bursaspor takımı ligin en genc, koşan, mucadele eden takımlarından biriydi. Onlar kadar mucadele edip doğru ataklar yapmamız gerekiyordu. İkinci golden sonra oyun tamamen istediğimiz gibi gitti. Bursaspor gol bulunca oyun bizim adımıza biraz zorlaşsa da Sow ile bulduğumuz golle oyunu kopardık. Bu zor deplasmanda alınan değerli 3 puandan dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Gurkan DURAL