Elazığ sokağa cıkma kısıtlaması ile sessizliğe burundu
ELAZIĞ - Koronavirus (Covid-19) tedbirleri kapsamında hafta sonu dahil uygulanmaya başlayan sokağa cıkma kısıtlaması Elazığ'da da başladı. Cadde ve sokakların sessizliğe burunduğu kentte ışıklar altında şehir farklı bir goruntu oluşturdu.
Covid-19 ile ilgili yeni alınan tedbir kuralları kapsamında İcişleri Bakanlığı'nın yayımladığı genelge ile 81 ilde sokağa cıkma kısıtlaması uygulanmaya başladı.Bu kapsamda tum yurt genelinde olduğu gibi Elazığ'da da saat 21: 00 itibariyle sokağa cıkma kısıtlaması başladı. Cadde ve sokakların sessizliğe burunduğu kentte zorunlu dışarı cıkması gerekenler dışında herkes karara uyudu.Kent merkezi ve ışıklandırılmış caddelerin boş olması ayrı bir goruntu ortaya cıkardı.
Evlere paket servisi goturen kuryeci Fethi Bingol, hafta sonu işlerinin yoğun olacağını belirterek," Kurye olarak calışıyorum. Siparişi verdim, dukkana doğru gidiyorum. Hem bizler hem de vatandaşlar acısından bu kısıtlamalar gayet guzel ve devam etmesini cok istiyorum. Vakalar artıyor ve bu kısıtlamaların daha da sıklaştırılmasını istiyorum. Bu Cumartesi ile Pazar gunleri halk evde olduğu icin işlerimiz daha yoğun olacak"dedi.