Sahipsiz kalan hazan guzelliği gorenleri cezbediyor
DENİZLİ - Korona virus nedeniyle oğrencilerine uzaktan eğitim uzerinden eğitimlerine devam eden PAU sonbahar renklerine burundu. PAU kampusunde sahipsiz kalan hazan guzelliği gorenleri cezbediyor.

Dunya'da yaklaşık 65 milyon insana bulaşan korona virus salgını nedeniyle yurt genelinde eğitim kurumları tedbirler kapsamında uzaktan eğitim vermeye başladı. Pamukkale Universitesi sonbaharın gelmesiyle sarı ve turuncuya calan renklere burundu. Universiteyi saran hazan guzelliği gorenleri cezbetti. PAU kampusu sararmış ve yerlere dokulen yapraklar ile kartpostallık goruntuler bu yıl sahipsiz kaldı. Kampus icerisinde her yıl bu mevsimde oğrencilerin fotoğraf cekinerek eşlik ettiği guzellik, oğrencilerin yokluğunda tatsız kaldı. Kentte yaşayan bazı oğrenciler hala kampuse giriş yaparak bu guzelliğinin tadını cıkartıyorsa da onlar da diğer arkadaşların eksikliğini hissediyor.
"Herkes bu sonbahar goruntulerinden mahrum kalıyor"
Sonbahar guzelliğinin tadını cıkartmak icin geldiğini belirten PAU İktisadi ve İdari Bilimler Fakultesi İşletme Bolumunde okuyan Mehmet Yılmaz, "Pandemiden dolayı eğitimler uzaktan verilmeye başladı. Normalde arkadaşlarla birlikte burada sonbahar fotoğrafları cekiyorduk, guzel oluyordu. Pandemiden dolayı herkes bu sonbahar goruntulerinden mahrum kalıyor. Denizlili olduğum icin bu anları olumsuzleştirmek istedim, buranın tadını cıkarmak istedim. Guzel bir yer, farklı farklı cekimler yapıyorum. Burası insanı sakinleştiriyor" dedi.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / FADIL PİŞKİN