Hakkarili hayırsever iş insanı Lezgin Bahadır, il merkezi ve Cukurca ilcesindeki 2 bin 600 ilk ve ortaokulu oğrencisine mont ve ayakkabı yardımında bulundu.
Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanlığından yapılan acıklamaya gore, TSO Başkanlığının girişimleri sonucu iş insanı Bahadır tarafından 2 bin 600 oğrenciye dağıtılmak uzere mont ve ayakkabı gonderildi.
TSO Başkanı Servet Taş, TOBB tarafından her yıl eğitim yardımlarının yapıldığını soyledi.
Sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini belirten Taş, "Bu kapsamda İzmir'de bulunan Sultan Gıda Sanayi Ticaret A.Ş. Yonetim Kurulu Başkanı hemşerimiz iş insanı Lezgin Bahadır'dan kışlık mont ve ayakkabı talebinde bulunduk. Kıymetli hemşerimiz talebimizi olumlu karşılayıp, 2 bin 600 oğrenciye dağıtılmak uzere giyim malzemelerini tarafımıza gonderdi." dedi.
Desteğinden dolayı Bahadır'a teşekkur eden Taş, şunları kaydetti:
"Cukurca İlce Milli Eğitim Mudurluğunce tespit edilen oğrencilerin ihtiyaclarına gore hazırlanan 2 bin 500 mont ve ayakkabı, iş adamı ve kanaat onderi Abdulaziz Alkan, HATSO Yonetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fazıl Ozkan ve HATSO Meslek Grubu Başkanı Naif Karaman ile birlikte İlce Milli Eğitim Muduru Ceyhan Doğan'a teslim edilerek dağıtımı gercekleştirildi. 100 mont ve ayakkabıyı da il merkezinde tespit edilen oğrencilere dağıttık."
Kaynak: Anadolu Ajansı / Sayim Harmancı