SOKAĞA cıkma kısıtlaması oncesinde vatandaşlar Eminonu'ne akın etti. Cok sayıda vatandaş kısıtlama oncesinde buradaki dukkanlara gelerek alışveriş yaptı.Koronavirus tedbirleri kapsamında uygulanacak olan sokağa cıkma kısıtlamasına saatler kala Eminonu'nde yoğunluk yaşandı. Kısıtlama oncesi alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar buradaki dukkanlara geldi. Eminonu esnafı ise kısıtlama oncesi yaşanan yoğunluktan memnun olduğunu dile getirdi. Alışverişe gelen Nazife Emanet, "Kahvaltılık, kuruyemiş aldık. Yarını evde gecireceğiz. Marketlerden daha uygun fiyatlı olduğu icin burayı tercih ediyoruz. Bugun olağanustu bir yoğunluk var burada" dedi. Ozlem Algul ise, "Yılbaşı susu hazırlamak icin geldim. Maalesef bu yıl evde gecireceğiz bu yuzden ben de sus almak istedim. Bugun cok kalabalık ama cok şaşırdım. Biz de dışarı cıktık biz de hatalıyız ama almamız gereken şeyler vardı" diye konuştu. Eminonu esnafı ise kısıtlama oncesinde dukkanlarda yoğunluk yaşandığını ve memnun olduğunu dile getirdi. Eminonu esnafı Hasan Oner, "İki gun evde kalacağı icin vatandaşlar buraya geldi. Cuma tabi yoğunluk da oldu. Vatandaşlar gelip acele acele alışveriş yapıp gitti" dedi.

- İstanbulKaynak: Demiroren Haber Ajansı