Gectiğimiz hafta carşamba gunu hayatını kaybeden Diego Armando Maradona'nın olumu sonrası ortaya cok konuşulacak bir iddia atıldı.
Diego Armando Maradona'nın olumu sonrası ailesi birbirine girdi. İlk olarak Maradona'nın eski sevgilisi Rocio Oliva, efsane ismin cenaze torenine eski karısı tarafından alınmamıştı.

Maradona'nın ablası Ana ise Arjantin basınına yaptığı acıklamalarla yeni bir gundem yarattı. Ana, efsane ismin olmeden once kızları Dalma ve Giannina tarafından terk edildiğini iddia etti.
[h=3]"BABAMA OLAN SAYGIMDAN CEVAP VERMEYECEĞİM"[/h]Maradona'nın ablası, "Kızlara onu en son ne zaman gorduklerini sorun. Gazeteci Yanina Latorre, Maradona'yla ilgilendiğim icin 4 milyon peso aldığı aldığımı iddia ediyor. O, kardeşimin kızları tarafından tutulmuş biri" ifadelerini kullandı.
Maradona'nın kızı Dalma ise teyzesinin iddiasını yalanlayarak "Ne soylediğini gordum ama babama olan saygımdan ona cevap vermeyeceğim. Teyzemle konuşmaya calıştım ama telefonlarıma cevap vermedi" şeklinde konuştu.
[h=3]"ESKİ SEVGİLİSİ MARADONA'YI DOVDU"[/h]Bu arada Yanina Latorre'nin iddiaları Maradona'nın ablasıyla da sınırlı kalmadı. Arjantinli gazeteci, Maradona'nın eski sevgilisi Rocio Oliva'nın efsane futbolcuyu dovduğunu one surdu.
Latorre yazısında "Rocío ona doping yaptırdı. Surekli ona icki verip şişesiyle onu dovdu. Gecen yıl onu merdivenlerden aşağı attı ve omzunu cıkardı" ifadelerini kullandı.
[h=3]ROCIO OLIVA DA KONUŞTU[/h]Ortalığı ayağa kaldıran bu iddia sonrası acıklama yapan Rocio Oliva ise kendisini savundu. Oliva, "Yanina başından beri yalan soyluyor. Bunu nereden uydurduğunu bilmiyorum. O oturduğu yerde konuşan ve bir şeyler uydurmak zorunda olan biri. Zamanı geldiğinde konuşacağım.
Diego'nun bir oyuncu olarak olduğundan daha iyi bir insan olduğunu gostermek istiyorum. İnsanların onun ne kadar buyuk ve sevgi dolu bir kalbi olduğunu bilmesini istiyorum. Kendim ve Diego icin guclu olmalıyım" şeklinde konuştu.
(Kaynak: Hurriyet)