Kayseri Serbest Bolgesi (KAYSER) Yonetim Kurulu Başkanlığına secilen Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ilk yonetim kurulu toplantısına katıldı.
Melikgazi Belediyesinden yapılan yazılı acıklamaya gore, burada konuşan Palancıoğlu, Kayseri'nin en onemli potansiyellerinden olan Serbest Bolge'nin gelişmesi ve Kayseri'ye uretim, istihdam ve diğer bircok alanda katkı sunması icin calışacaklarını belirtti.

Katma değeri yuksek, teknolojik altyapısı olan uretim yapılması icin calışma başlatacaklarını anlatan Palancıoğlu, "İlerleyen donemde Kayseri Serbest Bolge ile ilgili cok guzel calışmalar paylaşacağım. Ozellikle yerli ve yabancı nitelikli yatırımcıların buraya gelmesi ile ilgili calışmalarımızı kamuoyu ile paylaşacağız. Yonetim kurulu uyelerine beni sectikleri icin teşekkur ediyorum. Ayrıca yıllardır bu gorevi başarıyla surdurmuş olan Buyukşehir Belediye Başkanımız Sayın Memduh Buyukkılıc'a da yapmış olduğu calışmalardan dolayı teşekkur ediyorum." ifadelerini kullandı.
Buyukkılıc esnafı uyardı
Kayseri Buyukşehir Belediye Başkanı Memduh Buyukkılıc, 753 yıllık Selcuklu eseri Sahabiye Medresesi'nde bulunan esnafı ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlara maske, mesafe ve temizlik konusunda hatırlatmalarda bulundu.
Esnafla bir araya gelen Buyukkılıc, esnafın taleplerini dinleyip hayırlı işler diledi.
Pandemi tedbirlerini de yerinde inceleyen Buyukkılıc esnaf ve vatandaşlara maske, mesafe ve temizlik konusunda bir kez daha hatırlatmalarda bulundu ve kurallara uyan vatandaşlara teşekkur etti.
Ozel cocuklara ozel gun
Kayseri Buyukşehir Belediyesi Spor AŞ, Engelliler Gunu kapsamında engelli 6 cocuğun Bilim Merkezi, Hayvanat Bahcesi ve buz pistinde keyifli bir gun gecirmelerini sağladı.
Buyukşehir Belediye Başkanı Memduh Buyukkılıc'ın talimatıyla engelli 6 cocuk ve aileleri evlerinden servisle alındı.
Ozel cocuklar once Anadolu Harikalar Diyarı'nın icerisinde bulunan Bilim Merkezi'ne giderek, Spor AŞ eğitmenleriyle ceşitli etkinlikler yaptı.
Hayvanat bahcesini de gezen cocuklar, buz pistinde eğlendi.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Esma Kucukşahin