TFF 1'inci Lig lideri Altınordu'da kırmızı kart cezalısı Ahmet İlhan Ozek, pazar gunu en yakın rakipleri Ankara Keciorengucu ile ic sahada oynayacakları macta forma giyemeyeceği icin cok uzgun olduğunu soyledi.
Tecrubeli sağ kanat, "İnanılmaz uzuntuluyum. Cunku cok onemli bir mac bizim icin. Boyle zorluk derecesi yuksek karşılaşmaları severim acıkcası. Ama ben olmasam bile takım arkadaşlarım ellerinden geleni yapacaklardır. Gecen haftaki Eskişehirspor deplasmanına 9 eksikle gitmemize rağmen alttan gelen cok onemli, kaliteli, karakterli kardeşlerimle birlikte o macı da kazanmayı bildik. Biz sistem takımıyız. Kişi onemli değil, sistem onemli. O sistemi en iyi şekilde futbolcu arkadaşlarım tamamlıyor. Ben olmasam da mactan galip geleceğimizi duşunuyorum" dedi.Eskişehirspor deplasmanındaki 2-0'lık galibiyette penaltıdan bir gol atıp, bir de asist yapan Ahmet İlhan Ozek, "Tarihimizde ilk defa 1'inci Lig'de liderlik koltuğuna oturduk. Bunun mutluluğu inanılmaz derecede. Ben hicbir zaman başarısız olacağına inandığım bir yere gitmem. Altınordu ile ilk goruştuğumde bunu hep soyledim zaten. Başarı olacaksa ben varım. Burada o ışığı gormuştum. Başarıyı yakaladığımız icin cok mutluyum. Cok doğru bir karar verdiğimi geldiğim gunden beri soyluyorum. Cok huzurluyum, burada cok rahat bir ortam var. Sadece futbol duşunuluyor, bu da performansıma yansıyor. Lideriz, en tepede biz varız. Ligde Keciorengucu ve Adana Demirspor'la onemli maclara cıkacağız. Guzel gidişatımızı surdurmek istiyoruz" diye konuştu.
- İzmirKaynak: Demiroren Haber Ajansı