Misli.com 2'nci Lig ekiplerinden İnegolspor'da başkan Kani Ademoğlu, deplasmanda 3-1 mağlup oldukları Amed Sportif Faaliyetler macına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Kotu bir sonuc olduğunu belirten Ademoğlu, "En az 1 puan icin buraya gelmiştik. Ama oyun anlamında baktığımız zaman hak etmedik. Kotu bir oyun sergiledik. İlk yarı iki takımda kotuydu. İkinci yarı biz daha kotu olduk. Yani onumuzdeki maclara bakacağız. Bundan da ders cıkartacağız. Hocamızla da istişareler yapacağız. Artık Maraş macına bakacağız. Uzgunuz" dedi.

"TESLİM OLMAMAMIZ GEREKİYOR"İnegolspor Teknik Direktoru Cuneyt Bicer ise "Maalesef 3 gol de aynı şekilde. Yemeyeceğimiz goller yedik. Yani bunun cozumunu bulmamız gerekiyor. Islarla bunu soyluyoruz ama cok basit hatalardan goller yiyoruz. Deplasmanda yenmemesi gereken 3 tane gol yediğiniz zaman geriye donmekte zor oluyor ama benim icin onemli olan başka bir şey var. Teslim olduk. Yani o beni cok sinirlendirdi, cok kızdırdı. Ne kadar gol yersek yiyelim ama teslim olmamamız gerekiyor. Yani sonucta 1 tane de atsan 2 tane de atsan cevap vermemiz gerekiyor. Bu benim icin daha sıkıntılı bir durum. Belki ritim tutturamadık, arkadan geliyoruz, 20 gundur mac oynamıyoruz. Onlarında bir dezavantajı olabilir ama bunlar sadece bahane, sonucta kaybettik" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Yavuz YILMAZ