Karabuk'un Safranbolu ilcesinde karantinada olan ihtiyac sahibi vatandaşlar icin yemek desteği verilmeye başlandı.
Safranbolu Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında, Covid-19 test sonucu pozitif cıkın evinde yemek yapamayacak durumda olan ihtiyac sahibi vatandaşlar icin gunluk iki oğun sıcak yemek desteğine başladı. Belediyeyi arayarak test sonucu pozitif olan vatandaşlar bu uygulamadan 10 gun boyunca yararlanabilecek.

Yemekler Safranbolu Belediyesi Kultur ve Sosyal İşler Mudurluğu bunyesinde faaliyet gosteren Safranbolu Kultur Eğitim Merkezi (SAKEM) Aşevinde gıda kontrolu denetiminde hazırlanıyor.
Hayatın her alanında vatandaşın yanında yer almak icin belediyenin tum imkanlarını seferber ettiklerini kaydeden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Kose, "Hastalıkta, sağlıkta vatandaşımızın yanında olduğumuzu hissettirmek icin gayret gosteriyoruz. Belediyemizin tum imkanlarını vatandaş yararına geliştirdiğimiz projelere aktarmayı gorev biliyoruz. Tum dunyayı etkisi altına alan salgından işbirliği ile kurtulacağımıza inanıyorum. Bu duygularla, viruse yakalanan vatandaşlarımıza gecmiş olsun diliyorum ve vatandaşlarımızdan alınan tedbir kararlarına uyulmasını rica ediyorum" ifadelerine yer verdi. - KARABUK
Kaynak: İhlas Haber Ajansı