Resmi Gazete de bugun neler var? Onemli kararların ve ilanların yer aldığı Resmi Gazete 4 Aralık gunu yayımı araştırılıyor. Yasama ve Yargı bolumune ilişkin kararların yanı sıra, Resmi Gazete'de Yurutme ve İdare bolumunde ise Cumhurbaşkanı Karaları ve kararnamesi bulunuyor. İşte, 4 Aralık 2020 Resmi Gazete...
[h=3]4 ARALIK 2020 RESMİ GAZETE[/h][h=3]YURUTME VE İDARE BOLUMU[/h][h=3]CUMHURBAŞKANI KARARLARI[/h]–– Gaziantep İli Sınırları İcerisinde Tesis Edilecek Olan "9G6022 Antep Yolu-Sayburun Enerji Nakil Hattı"nın Yapımı Amacıyla Bazı Taşınmazların Turkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Mudurluğu Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 3264)
–– Rize İli, Guneysu İlcesi, Birlik ve Ulucami Mahalleleri Sınırları İcerisinde Bulunan Bazı Taşınmazların Cevre ve Şehircilik Bakanlığı Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 3265)
–– Cankırı İli Sınırları İcerisinde Tesis Edilecek Olan "Balıbıdık KOK-Yuklu KOK-Yapraklı DM Enerji Nakil Hattı"nın Yapımı Amacıyla Bazı Taşınmazların Turkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Mudurluğu Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 3266)
–– Kastamonu İli Sınırları İcerisinde Tesis Edilecek Olan "Karacaoren KOK Selalmaz KOK ENH Selalmaz KOK Bağlantıları Enerji Nakil Hattı"nın Yapımı Amacıyla Bazı Taşınmazların Turkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Mudurluğu Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 3267)
–– Zonguldak İli Sınırları İcerisinde Tesis Edilecek Olan "Koramanlar KOK - Kahvecioğlu KOK Enerji Nakil Hattı"nın Yapımı Amacıyla Bazı Taşınmazların Turkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Mudurluğu Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 3268)
–– Manisa İli Sınırları İcerisinde Tesis Edilecek Olan "Uluderbent KOK Sarıpınar KOK Enerji Nakil Hattı"nın Yapımı Amacıyla Bazı Taşınmazların Turkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Mudurluğu Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 3269)
–– Konya İli, Cumra İlcesi Sınırları İcerisinde Bulunan Obruk Doğal Sit Alanının Koruma Statusunun Yeniden Değerlendirilmesi Sonucunda, Sınır ve Koordinatları Gosterilen Alanın Kesin Korunacak Hassas Alan Olarak Tescil ve İlan Edilmesi Hakkında Karar (Karar Sayısı: 3270)
–– Erzincan İli, Merkez İlce Sınırları İcerisinde Bulunan Girlevik Şelalesi Doğal Sit Alanının Koruma Statusunun Yeniden Değerlendirilmesi Sonucunda, Sınır ve Koordinatları Gosterilen Alanın Kesin Korunacak Hassas Alan Olarak Tescil ve İlan Edilmesi Hakkında Karar (Karar Sayısı: 3271)
–– Resmi İlan Fiyatlarının Ekli Tarifede Gosterildiği Şekilde Tespit Edilmesi ile 1/1/2020 Tarihli ve 1969 Sayılı Cumhurbaşkanı Kararının Yururlukten Kaldırılması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 3272)
–– Kocaeli İlinde Yapılacak Olan Yeni Nesil Ticari Arac ve Batarya Uretim Tesisi Yatırımına Proje Bazlı Devlet Yardımı Verilmesine İlişkin Ekli Kararın Yururluğe Konulması Hakkında Karar (Karar Sayısı:?3273)
–– Hatay İlinde Yapılacak Olan Karbon Siyahı Uretim Tesisi Yatırımına Proje Bazlı Devlet Yardımı Verilmesine İlişkin Ekli Kararın Yururluğe Konulması Hakkında Karar (Karar Sayısı:?3274)
–– İstanbul İli, Silivri İlcesinde Bulunan Bazı Alanların Maxicells İlac Sanayi Anonim Şirketine Munferit Yatırım Yeri Olarak Tahsis Edilmesine İlişkin Ekli Kararın Yururluğe Konulması Hakkında Karar (Karar Sayısı:?3275)
[h=3]ATAMA KARARLARI[/h]–– Cumhurbaşkanlığı Tarafından Yapılan Atamalar Hakkında Kararlar (Karar: 2020/546, 547, 548, 549, 550, 551, 552, 553, 554, 555, 556, 557, 558)
[h=3]YONETMELİKLER[/h]–– Elektronik Haberleşme Sektorunde Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Gizliliğin Korunmasına İlişkin Yonetmelik
–– Karadeniz Teknik Universitesi Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi Yonetmeliği
[h=3]TEBLİĞ[/h]–– Hayvancılık Desteklemeleri Uygulama Tebliği (No: 2020/32)
[h=3]KURUL KARARI[/h]–– Enerji Piyasası Duzenleme Kurulunun 03/12/2020 Tarihli ve 9760 Sayılı Kararı
[h=3]YARGI BOLUMU[/h][h=3]ANAYASA MAHKEMESİ KARARLARI[/h]–– Anayasa Mahkemesinin 15/10/2020 Tarihli ve E: 2018/124, K: 2020/56 Sayılı Kararı
–– Anayasa Mahkemesinin 21/10/2020 Tarihli ve 2018/7666 Başvuru Numaralı Kararı
[h=3]İLÂN BOLUMU[/h]a - Yargı İlÂnları
b - Artırma, Eksiltme ve İhale İlÂnları
c - Ceşitli İlÂnlar
– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Doviz Kurları ve Devlet İc Borclanma Senetlerinin Gunluk Değerleri