Bakan Soylu engelli cocuklar ve aileleri ile bir araya geldi
İcişleri Bakanı Suleyman Soylu:

"Onemli olan gonullerimizin ve kalplerimizin bir arada olabilmesine temin edebilmek. Ben olduğumuzu zannediyorum"
ANKARA - İcişleri Bakanı Suleyman Soylu, "Onemli olan gonullerimizin ve kalplerimizin bir arada olabilmesine temin edebilmek. Ben olduğumuzu zannediyorum" dedi.
İcişleri Bakanı Suleyman Soylu 3 Aralık Dunya Engelliler Gunu kapsamında Ankara Emniyet Mudurluğu'nde, Emniyet Genel Mudurluğu Sosyal Hizmetler ve Daire Başkanlığı duzenlediği bir program dahilinde engelli cocuk sahibi olan polis aileleri ile bir araya geldi. Program korona virus salgını nedeniyle videokonferans yolu ile gercekleşti. Soylu yurdun dort bir yanından programa katılan engelli cocuklar ve aileleri ile sohbet etti.
Programda konuşan İcişleri Bakanı Suleyman Soylu şu ifadelere yer verdi:
"3 Aralık'ta ozellikle Emniyet Teşkilatımız'da bulunan ailelerimizin yakınlarıyla her yıl bir araya geliyorduk. Maalesef butun dunyanın da icerisinde bulunduğu bu salgından dolayı cok duşunduk bir araya mı gelelim. Biz de bu yılı atlamayalım salgın olsa da birbirimize ozlemimizi giderelim duşuncesi icerisinde olduk. O acıdan ulkemizde şu anda ekranları başında bizi takip eden hem tum ailelerime hem hem her biri bizim ciğerparemiz olan cocuklara selamlarımızı iletiyoruz. Bugun onlarla bir arada olmaktan da buyuk bir memnuniyet ve onur duyuyoruz."
Program sonrası da konuşmasına devam eden Soylu şunları soyledi:
"Boyle guzel bir birliktelik yaşadık. Onemli olan gonullerimizin ve kalplerimizin bir arada olabilmesine temin edebilmek. Ben olduğumuzu zannediyorum. Daha farklı programlarımız vardı. Bugun maalesef bir arkadaşımızın şahadete yurumesiyle sadece boyle karşılıklı birbirimizle olmak istedik. Bunu burada şimdilik bitmiş saymayalım kesmeyelim İnşallah bu ailelerle birlikte Allah nasip ederse koronanın bittiği ilk zamanda birlikte olacağız. Nice boyle guzel gunlerde, bu ailenin buyukluğu icerisinde herkesin birbirini hatırladığı, muhabbet, hasbihal ettiği bir zaman dilimi, Allah bu teşkilatımıza da, milletimize de, aslen butun insanlara da yaşatır duşuncesindeyim. Huzurunuzun ve mutluluğunuzun daim olmasını diliyorum"
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / ALİ NARGUNER