Buyukşehir Belediye Erzurumspor'un yeni teknik direktoru Huseyin Cimşir, takıma ciddi katkılar sağlamak icin geldiğini belirterek, "Cok mutlu ve heyecanlıyım." ifadesini kullandı.
Cimşir, mavi-beyazlı kulubun basın birimine yaptığı acıklamada, Trabzonspor'dan sonra Erzurumspor'da olmanın onemine dikkati cekti.
Oyuncularla guzel işler yapacaklarını kaydeden Cimşir, "Oyuncularla bu sene hedeflediğimiz şekilde bu ligi bitirip onumuzdeki yıllarla alakalı cok ciddi işler yapacağımızı duşunuyorum. Uzun vadeli plan yapmayı duşunuyoruz. İlk antrenmanda oyuncu grubuyla ilgili guzel geri bildirimler aldığımızı duşunuyorum. Oyuncuların ilgisi alakası, antrenmana katılımları son derece onemliydi. O anlamda o ışığı gordum. İnşallah onlarla birlikte hedeflediğimiz doğrultuda cok daha sağlıklı şekilde devam ederiz." değerlenirmesinde bulundu.
Cimşir, butun futbolculara ihtiyacının olduğuna işaret ederek şunları aktardı:
"Cok mutlu ve heyecanlıyım. Boyle guzide bir kulupte teknik direktor olarak goreve başlamak benim icin son derece onemliydi. Oyuncuların hepsine cok ihtiyacımız var. Carşamba pazar macları oynayacağız ve cok yoğun bir fiksture giriyoruz her oyuncuya ihtiyacımız var. Herkesin hazır olması gerekiyor. İnşallah onlarla birlikte bu başlangıcı iyi yapıp sonunu iyi getireceğiz. Taraftarın ilgisinden dolayı da teşekkur ederim inşallah onları mahcup etmem. Bu bize daha fazla sorumluluk yukluyor. Onların da beklentisi var ismimizle alakalı. İnşallah daha cok gayret gostererek onların bu sevgi ve alakasına layık olmaya calışırız."
Ekip halinde cok iddialı olduklarını ifade eden Cimşir, yoğun tempo nedeniyle camia ve taraftarın kendilerine destek olmaları gerektiğini sozlerine ekledi.